Τετάρτη, 2 Οκτ.
22oC Αθήνα

Ιερά Οδός: Απολύθηκε ο ελεγκτής κυκλοφορίας που μιλούσε στο κινητό και τσακώθηκε με μηχανοδηγό

Ιερά Οδός: Απολύθηκε ο ελεγκτής κυκλοφορίας που μιλούσε στο κινητό και τσακώθηκε με μηχανοδηγό

Εξελίξεις είχαμε στο περιστατικό που σημειώθηκε μεταξύ ελεγκτή κυκλοφορίας και μηχανοδηγού στην Ιερά Οδό στην διασταύρωση με Κωνσταντινουπόλεως.

Στο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει στα social media φαίνεται ο μηχανοδηγός του τρένου να έχει σταματήσει αιφνίδια τον συρμό στην Ιερά Οδό στη διασταύρωση με Κωνσταντινουπόλεως, να βγαίνει από το παράθυρο και να αρχίζει να επιπλήττει τον ελεγκτή κυκλοφορίας για ελλιπή προσοχή, καθώς φαίνεται ότι μιλούσε στο κινητό του.

Μάλιστα ο μηχανοδηγός φαίνεται να λέει εκνευρισμένος στον ελεγκτή «περνάει το τρένο ρε!» και να τονίζει ότι θα του κάνει αναφορά για το εν λόγω περιστατικό.

Η εξέλιξη που σημειώθηκε επί του περιστατικού είναι ότι χθες αργά το βράδυ (01/10/2024) ο ελεγκτής απολύθηκε. Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να υπογραμμιστεί σε αυτή την περίπτωση σύμφωνα με την εκπομπή Live News είναι ότι ο ελεγκτής κυκλοφορίας, στην πραγματικότητα πρόκειται για υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο έλεγχος των γραμμών που περνάνε τα τρένα γίνεται μετά από δίμηνη εκπαίδευση σε εργαζομένους εταιρειών σεκιούριτι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις