Πέμπτη, 3 Οκτ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Σήμερα, μετά από μια έκλειψη, θα έχει έξτρα ενέργεια που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις. Μπορείς να σκεφτείς τρόπους για να διαχειριστείς και να οργανώσεις καλύτερα την καθημερινή σου ζωή και τη ρουτίνα σου.  Αναλογίσου τις ευθύνες σου και πέταξε από πάνω σου ότι δεν σου αναλογεί για να νοιώσεις καλύτερα.

Όσο περνά η μέρα μπορεί να καταλάβεις ότι σου ξεφεύγουν κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες. Αυτό οφείλεται στη διέλευση Ερμή – Κρόνου. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, αλλά απέφυγε την υπερβολική σκέψη αν θέλεις να δεις αποτελέσματα.

Δίδυμοι: Μπορεί να εστιάσεις σε δημιουργικές αναζητήσεις σήμερα μιας και είναι πολύ καλή μέρα για να εκφράσεις τις ιδέες και τα συναισθήματα σου. Αυτό μπορεί να ισχύει για μια σχέση ή ειδύλλιο. Είναι η στιγμή άλλωστε να βάλεις τα συναισθήματα σου σε μια σειρά. Συζητήσεις και σκέψεις τώρα είναι στο επίκεντρο. Αργότερα σήμερα, ίσως προκύψει ένα θέμα το οποίο είναι καλό να το αφήσεις για αργότερα.

Μην αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και σκέψου δύο φορές πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Κι αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι είναι καλή ιδέα, αφού έχεις εξετάσει όλες τις παραμέτρους προχώρησε και έκφρασε το!

Καρκίνος: Ενώ μπορεί να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη στον εσωτερικό κόσμο σου, την οικογένεια ή την προσωπική σου ζωή αυτή τη στιγμή, δε βρίσκεις τον εαυτό σου. Αντίθετα, μπορείς να βρεις εξαιρετικές λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και αρκετό καιρό. Ακόμα κι έτσι, μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο.

Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής και ο Κρόνος κατευθύνονται προς μια πεμπτουσία και η επίτευξη ενός συμβιβασμού μπορεί να είναι προκλητική ή ακόμη και εξαντλητική. Αντίθετα, θα μπορούσες να αισθάνεσαι συγκλονισμένη από οικογενειακές ή οικιακές δραστηριότητες, αλλά δεν μπορείς να απομακρυνθείς αρκετά από αυτές.

Λέων: Έχεις την τάση να ταχτοποιείς τα εσωτερικά σου θέματα σήμερα. Είσαι σε εγρήγορση και μπορεί να απολαύσεις την επίλυση μιας σύγκρουσης ή έστω να καταλήξεις σε ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα.

Η ακαταστασία ή αποδιοργάνωση μπορεί να σε εκνευρίσει, επομένως θα ήταν φρόνιμο να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου το συντομότερο δυνατό. Η αδράνεια μπορεί να σε κάνει ανήσυχη, οπότε σήκωσε τα μανίκια και δούλεψε το. Ωστόσο αργότερα σήμερα, μπορεί να υπάρχουν πολλά να σκεφτείς, χωρίς όμως να λάβεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Κάνε υπομονή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις