Πέμπτη, 3 Οκτ.
20oC Αθήνα

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή προκάλεσε «εκρήξεις» – «Αυτό είναι κλοπή» – «Ντροπή σας!»

Survivor: Η μεγάλη ανατροπή προκάλεσε  «εκρήξεις» – «Αυτό είναι κλοπή» – «Ντροπή σας!»

Υψηλοί τόνοι στο επεισόδιο του Survivor τη νύχτα της Τετάρτης (02.10.2024). Οι Κίτρινοι αξιοποίησαν το «δώρο»  που είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Λιανός, παρά την ήττα στον αγώνα τους απέναντι στους Πράσινους.

Οι Κίτρινοι επωφελήθηκαν στο αποψινό Survivor από την αλλαγή που είχε αναφέρει ο Γιώργος Λιανός και «έκλεψαν» το έπαθλο της επικοινωνίας από τους Πράσινους.

Πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες των δύο ομάδων ότι η ύπαρξη ενός μεταλλίου στον στίβο μάχης, θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς το αποτέλεσμα του αγώνα.

Έτσι λοιπόν, οι Τίγρεις αν και ηττήθηκαν στο αγώνισμα που είχε ως έπαθλο φαγητό και επικοινωνία μέσω ενός γράμματος, ο Βλαδίμηρος κατάφερε να βρει το μετάλλιο και να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα.

Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, η Μαρία από τις Τίγρεις ανακοίνωσε ότι η ομάδα της θα κάνει χρήση του δικαιώματος «κλοπής» του επάθλου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση των Αετών.

«Ούτε γεια. Ντροπή σας. Εμείς δε θα κάναμε το ίδιο», απάντησαν οι Πράσινοι, με τη Μαίρη να τονίζει: «Αυτό είναι απάνθρωπο. Πρώτα από όλα έχουμε καρδιά. Αν μπορείς να πάρεις τέτοια χαρά για να χαρείς εσύ… Ντροπή σας!».

Η οργισμένη αντίδραση των Αετών δεν έλεγε να… καλμάρει, παρά τις νουθεσίες των αντιπάλων τους ότι και εκείνοι θα έκαναν το ίδιο στη θέση τους για ένα τόσο σημαντικό έπαθλο.

«Εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ», ξεκαθάρισαν οι Αετοί στους Κίτρινους, χωρίς να δέχονται καμία άλλη κουβέντα.

Media Τελευταίες ειδήσεις