Πέμπτη, 3 Οκτ.
27oC Αθήνα

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στην Euroleague για τον κάτοχο της διοργάνωσης

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στην Euroleague για τον κάτοχο της διοργάνωσης
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το ταξίδι του στην Euroleague της σεζόν 2024/25, με τον κάτοχο του τροπαίου να φιλοξενείται στο Βερολίνο από την Άλμπα (19:45, Novasports Prime, Live από το Newsit.gr) για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του 7ου αστεριού του στην Euroleague, ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην διοργάνωση, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άλμπα Βερολίνου.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία για τη νέα σεζόν, οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, έχοντας ένα αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο. 

Ο Λορέντζο Μπράουν βρίσκεται στη διάθεση του coach Αταμάν και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» (απουσίασε από τα παιχνίδια στο Super Cup) ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία δεν θα έχει στην αποστολή του μόνο τον τραυματίας Κώστα Αντετοκούνμπο.

Πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό θα κάνει και ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος αποκλείστηκε από το ελληνικό ρόστερ της ομάδας, ωστόσο είναι διαθέσιμος για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το πρόγραμμα της Euroleague

Πέμπτη 3/10

(19:45) Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός
(20:00) Ζάλγκιρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα
(20:00) Μονακό – Αρμάνι Μιλάνο
(21:30) Μπασκόνια – Παρτίζαν
(21:45) Μπάγερν Μονάχου – Ρέαλ Μαδρίτης
(22:00) Μακάμπι Τελ Αβίβ – Βιλερμπάν

Παρασκευή 4/10

(20:30) Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός
(22:00) Βίρτους Μπολόνια – Εφές
(22:00) Παρί – Ερυθρός Αστέρας

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις