Πέμπτη, 3 Οκτ.
26oC Αθήνα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον Κηφισό – Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στον Κηφισό – Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα
EUROKINISSI / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άλλη μία ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς η σημερινή (03.10.24), καθώς σε πολλούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται αυξημένη κίνηση, με τα οχήματα σε αρκετά σημεία να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, όπου οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με κυκλοφοριακό «έμφραγμα», με αυξημένη κίνηση να παρατηρεί από το Αιγάλεω έως το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Παρόμοια είναι και η εικόνα στη Λ. Κηφισίας, τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο, στη Λ. Μεσογείων, κατά διαστήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη Λ. Βασ. Σοφίας και Βασ. Κωνσταντίνου.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στον Πειραιά και στη Λ. Ποσειδώνος.

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

Εν τω μεταξύ, σε ισχύ έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, με απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας, καθώς σήμερα (03.10.24) γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης και θα γίνει λιτανεία της ιερής εικόνας του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.

Σύμφωνα με την Τροχαία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν στην απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 06:00 το πρωί και τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 16:00 το μεσημέρι έως το τέλος της εκδήλωσης σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, οι δρόμοι που θα επηρεαστούν είναι οι εξής:

-Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.
-Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
-Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
-Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.
-Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
-Κανάρη, σε όλο το μήκος της.
-Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις