Πέμπτη, 3 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε για τον άγριο καυγά με την Ελένη Τσολάκη μπροστά στις κάμερες

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε για τον άγριο καυγά με την Ελένη Τσολάκη μπροστά στις κάμερες
NDP PHOTO

«Πυρ και μανία» έγινε η Ελένη Τσολάκη με όσα είπε ona air ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε με δηλώσεις του, να κλείσει το θέμα.

Έναν αρκετά έντονο καυγά είχαν το πρωί της Τετάρτης (02-10-2024) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με την Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού» του OPEN. Σε αυτόν αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ της ίδιας μέρας στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο ο δημοσιογράφος.

«Έγινε μια διαφωνία έντονη, όπως αυτές που έχουν γίνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν με την Ελένη. Είναι και ένας λόγος που αγαπώ να δουλεύω με την Ελένη. γιατί μπορώ να διαφωνώ μαζί της με όλους τους τρόπους και ένα λεπτό μετά να είμαστε αγαπημένοι.

Έκατσα στην άποψή μου γιατί την πίστευα και την πιστεύω. Ήρθαμε σε μια έντονη αντιπαράθεση, εγώ αγαπώ να έρχομαι σε έντονη αντιπαράθεση με ανθρώπους που και αυτοί έχουν τα επιχειρήματά τους. Γι’ αυτό και μετά από μια ώρα που το επαναφέραμε το κομμάτι, ήρθε και με αγκάλιασε και είπε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο της δουλειάς μας, συμβαίνει, και είναι ωραίο, είπε μάλιστα ότι διαφωνούμε στα πάντα αλλά, είμαστε μαζί» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Αφορμή της χθεσινής λογομαχίας ήταν ένα ρεπορτάζ που αφορούσε τον Χρήστο Μάστορα και την ανάρτησή του κατά δημοσιογράφων και παρουσιαστών. «Δε σε ειρωνεύομαι…. Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω τώρα αυτή τη διαμάχη» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην Ελένη Τσολάκη, όταν το θερμόμετρο της αντιπαράθεσης χτύπησε κόκκινο.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν του έχει ζητηθεί ποτέ σε εκπομπή να έχει τον ρόλο του πιο καυστικού, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε, «Φυσικά και έχει συμβεί σε εκπομπή να μου πουν ότι πρέπει να είμαι πιο καυστικός, όλες οι εκπομπές το κάνουν, ας μη γελιόμαστε. Θεωρώ ότι και ψεύτικοι καβγάδες έχουν στηθεί σε πάνελ».

Ο καυγάς στην εκπομπή και οι διάλογοι

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Τι, τι εννοώ; Πόσες φορές καθόμαστε σε ένα τραπέζι και λέμε, “ωραία τώρα θα πούμε κάτι για τον Μάστορα, ας πει κάποιος και κάτι καλό”»

Ελένη Τσολάκη: «Εγώ όσες φορές έχω συμμετάσχει σε εκπομπές δεν το έχω βιώσει αυτό, δε το έχω αντιμετωπίσει ποτέ»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Πρώτη φορά το ακούς… Κανείς σας. Φαίνεται εγώ δουλεύω… Εντάξει»

Ελένη Τσολάκη: «Ε, όχι ρε Λάμπρο. Θα μου επιτρέψεις να διαχωρίσω τη θέση μου. Σου μιλάω για τη δική μου εμπειρία. Σου μιλάω για μένα και μου λες, “πρώτη φορά το ακούμε”. Ναι λοιπόν, εγώ σε όσες εκπομπές έχω υπάρξει 20 χρόνια τώρα, δεν ήρθε κανείς να μου πει “εσύ κάνε τον καλό, και εσύ τον κακό”»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε σου λέω αν το έχεις κάνει, σε ρωτάω αν το ακούς να γίνεται πρώτη φορά»

Ελένη Τσολάκη: «Σου λέω για μένα, δε μπορώ να σου μεταφέρω τηλεοπτικά κάτι που εγώ δε το έχω ζήσει, εγώ που έχω υπάρξει. Μπορεί να έχουν συμβεί κι άλλα χίλια δυο πράγματα. Η δική μου εμπειρία είναι αυτή που καταθέτω εδώ και οφείλεις να τη σεβαστείς»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Εντάξει. Δε το έχεις ακούσει ποτέ λοιπόν. Το σέβομαι… Έχω υπάρξει σε πάρα πολλές εκπομπές 27 χρόνια, και μου το έχουν πει και το έχω δει να γίνεται δίπλα μου. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες, πείτε αυτά που είναι να πείτε, εγώ δε θα συνεχίσω. Όλοι είμαστε αγγελούδια ξαφνικά»

Ελένη Τσολάκη: «Δε καταλαβαίνω ειλικρινά»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αγάπη μου τι δε καταλαβαίνεις; Εντάξει, εσείς ζήσατε όλα τα αγγελικά μονοπάτια…»

Ελένη Τσολάκη: «Το “εσείς”, από τη στιγμή που μιλάω μόνο εγώ, μη με ειρωνεύεσαι»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε σε ειρωνεύομαι…. Τέλος πάντων, δε θα συνεχίσω τώρα αυτή τη διαμάχη»

Ελένη Τσολάκη: «Μη συνεχίζεις, είσαι υπεράνω εσύ, εμείς είμαστε οι καημένοι που συζητάμε»

Media Τελευταίες ειδήσεις