Πέμπτη, 3 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπράγκα: Με Μουζακίτη η ερυθρόλευκη ενδεκάδα

Ολυμπιακός – Μπράγκα: Με Μουζακίτη η ερυθρόλευκη ενδεκάδα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπράγκα (19:45, COSMOTE SPORT 3HD) στη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα στο Φάληρο για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Λιόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την ενδεκάδα των ερυθρολεύκων, με τον νεαρό Μουζακίτη να παίρνει φανέλα βασικού για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Ο Τζολάκης βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Κάρμο και Ρέτσο μπροστά του και τους Κοστίνια, Ορτέγκα στα άκρα. Ο Μουζακίτης θα είναι δίπλα στον Έσε, με τον Τσικίνιο στη θέση “10”. Ο Ροντινέι γι’ ακόμη μία φορά παίζει εξτρέμ, ενώ ο Μαρτίνς επιστρέφει από τον τραυματισμό του, με τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος, Κοστίνια, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο, Ροντινέι, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Ολιβέιρα, Ντοή, Κωστούλας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις