Παρασκευή, 4 Οκτ.
28oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση: «Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δεσμεύεται με βρακιά, με σουτιέν και με σκιές»

Ελένη Καρακάση: «Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δεσμεύεται με βρακιά, με σουτιέν και με σκιές»
NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Η Ελένη Καρακάση μίλησε μετά την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε ότι δεν έχει γούρια.

Πρεμιέρα πραγματοποίησε η παράσταση «Μη σου τύχει» και η Ελένη Καρακάση, η οποία πρωταγωνιστεί στο έργο, μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε ότι δεν έχει γούρια. «Δεν έχω κανένα γούρι. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δεσμεύεται με τέτοια πράγματα. Με σκιές, βρακιά, σουτιέν, τίποτα!», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω πάντα στην τσάντα μου ένα τσαντάκι με φάρμακα, ραφτικά, ωτοασπίδες, γιατί κάπου μπορεί να βρεθείς και να θέλεις να κλείσεις τα αυτιά σου, έχω ένα αδιάβροχο, πάντα κάτι για να φάμε και να πιούμε. Για κάθε τσάντα έχω τα αντίστοιχα μεγέθη», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Στις αρχές του έτους η Ελένη Καρακάση είχε βρεθεί στο επίκεντρο, μετά τις φήμες για απόπειρα αυτοκτονίας. Μια φήμη που είχε διακινηθεί και στον χώρο της. Η ίδια το είχε διαψεύσει: «βγήκε η φήμη ότι θέλω να αυτοκτονήσω όταν μπλόκαρε η πόρτα εισόδου και κρεμάστηκα από το παράθυρο ανάμεσα στους ορόφους.

Στον χώρο είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας και ότι πήδηξα από το μπαλκόνι επειδή με κλείδωσε έξω ο άντρας μου». Πλέον η ηθοποιός επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της και αισιοδοξεί ότι το νέο της εγχείρημα θα στεφθεί από επιτυχία.

Το «Μη σου Τύχει» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή έργα στις γαλλόφωνες και στις αγγλόφωνες σκηνές, όπου έχει ανέβει δυο φορές από τον Kenneth Branagh. Έχει διασκευαστεί πέντε φορές για τον κινηματογράφο με πιο γνωστές την αμερικάνικη εκδοχή του Billy Wilder με τον Jack Lemmon και τον Walter Matthau και την γαλλική με τον Jacques Brel και τον Lino Ventura.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις