Παρασκευή, 4 Οκτ.
25oC Αθήνα

Μάριος Ηλιόπουλος: Ο σεβασμός μου για το Δημήτρη Μελισσανίδη παραμένει αδιαμφισβήτητος, είμαι στη διαδικασία για μια μεγάλη ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος: Ο σεβασμός μου για το Δημήτρη Μελισσανίδη παραμένει αδιαμφισβήτητος, είμαι στη διαδικασία για μια μεγάλη ΑΕΚ
Eurokinissi

Με επίσημή του δήλωση, ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε ότι βρίσκεται σε μια διαδικασία, για τη δημιουργία μιας μεγάλης ΑΕΚ και παράλληλα εξέφρασε τον αμετάβλητο σεβασμό του για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ, με τις παραιτήσεις των Γιάννη Παπαδόπουλου και Παναγιώτη Κονε (άνθρωποι που βρίσκονταν στην Ένωση επί διοίκησης Δημήτρη Μελισσανίδη), ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε επίσημη δήλωση, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αναφέρει ότι ο σεβασμός του στον πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, παραμένει μεγάλος, αμετάβλητος και αδιαμφισβήτητος και παράλληλα τονίζει ότι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τους “κιτρινόμαυρους”, κάνει πράξεις για να κάνει την Ένωση μεγάλη.

Η επίσημη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Γενικά δεν είναι προτεραιότητά μου να κάνω δηλώσεις αλλά να κάνω πράξεις. Είμαι από την πρώτη μέρα σε αυτή τη διαδικασία για την μεγάλη ΑΕΚ… την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.

Ο σεβασμός μου για το Δημήτρη Μελισσανίδη είναι και παραμένει μεγάλος, αμετάβλητος και αδιαμφισβήτητος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις