Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

Sean «Combs» Diddy: Όταν προειδοποίησε τον Justin Bieber να κρατήσει ιδιωτικές τις κοινές τους περιπέτειες

Sean «Combs» Diddy: Όταν προειδοποίησε τον Justin Bieber να κρατήσει ιδιωτικές τις κοινές τους περιπέτειες

«Ο Puff Daddy μου πήρε μια Λαμποργκίνι, αλλά δε μου την έδωσε ακόμη», είχε αποκαλύψει ο Justin Bieber το μακρινό 2011 σε κοινή συνέντευξη με τον Sean «Combs» Diddy που σήμερα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, βιασμό και σεξουαλική εκμετάλλευση.

Στην εκπομπή του Jimmy Kimmel είχαν βρεθεί καλεσμένοι ο Puff Daddy και ο 17χρονος τότε Justin Bieber, οι οποίοι απαντούσαν σε ερωτήσεις για πιθανή συνεργασία τους στη μουσική αλλά και για την περίεργη φιλία τους. Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφορεί από την συγκεκριμένη συνέντευξη 13 χρόνια μετά ο Diddy δίνει μια προειδοποίηση στον νεαρό σταρ να σιωπήσει για τις προηγούμενες περιπέτειές τους μαζί.

Το βίντεο επανεμφανίστηκε μετά την πρόσφατη σύλληψη του Puff Daddy για φερόμενη σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, ο ράππερ χαρακτήρισε τον Bieber ως «μικρό αδερφό», αλλά του είπε να μην μιλά για ορισμένα πράγματα που «δεν είναι για να γνωρίζουν όλοι».

O Diddy περιέγραψε τη φιλία τους «περίεργη», κάνοντας μια σύγκριση με το τηλεοπτικό δίδυμο Rob & Big. Εξέφρασε μια πατρική στοργή για τον Bieber, βλέποντάς τον ως ένα «μικρό αδερφό» που δεν διστάζει να ζητήσει καθοδήγηση. «Είναι κάποιος που σίγουρα τον έχουμε αγκαλιά και θέλουμε να τον προστατεύσουμε γιατί είναι πραγματικά τόσο καλός άνθρωπος εκτός από τα ταλέντα του», είχε αναφέρει πριν 13 χρόνια ο Puff Daddy.

Στη συνέχεια, η συζήτηση έμοιαζε φυσιολογική σαν μια τυπική συνέντευξη του talk show δουλειά. Ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel ρώτησε με χιούμορ τον Diddy για μία Bentley που είχε αγοράσει στον γιο του, προτείνοντας ότι θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και για τον Bieber.

Τότε ήταν που ο 17χρονος Bieber ανέφερε ότι ο τότε 41χρονος Diddy του αγόρασε ένα πολυτελές αυτοκίνητο. «Μου πήρε μια Lamborghini, αλλά δε μου την έδωσε ακόμη». Με τον Puff Daddy να λέει όλο νόημα: «Είχε τη Lamborghini για μια ή δύο μέρες και είχε πρόσβαση στο σπίτι μου».

Και πρόσθεσε προειδοποιώντας περαιτέρω τον Bieber, λέγοντας: «Ξέρει καλύτερα από το να μιλάει για τα πράγματα που κάνει με τον μεγάλο αδερφό Puff στην τηλεόραση. Όλα δεν είναι για όλους».

48 ώρες σπίτι του Diddy

Μετά την πρόσφατη σύλληψη του Diddy, ο Bieber έχει τραβήξει μεγάλη προσοχή για την σχέση που είχε με τον ράππερ στο παρελθόν. Εκτός από την κοινή συνέντευξη και μία άλλη άβολη και αμήχανη στιγμή των δύο έχει τα φώτα της δημοσιότητας «πάνω της» πυροδοτώντας εκ νέου τον έλεγχο του αμφιλεγόμενου παρελθόντος του Combs.

Σε μια άλλη «ανατριχιαστική» συνάντηση μεταξύ τους, Bieber και Puff Daddy επανήλθαν στο προσκήνιο. Στο βίντεο, ο Combs είπε: «Έχει 48 ώρες με τον Diddy, όπου κάνουμε παρέα και δεν μπορούμε πραγματικά να αποκαλύψουμε τι κάνουμε. Αλλά σίγουρα είναι ένα όνειρο 15 ετών».

Πρόκειται για ένα βίντεο που είναι ακόμη ανεβασμένο στο Youtube και χρονολογείται to 2009 όταν ο Justin Bieber ήταν μόλις 15. 

Το κλιπ στο YouTube με τους δυο τους έχει γίνει viral, δείχνει τον μεγιστάνα της μουσικής να καμαρώνει τη Lamborghini που υποσχέθηκε στον Bieber και να δηλώνει ότι θα μπορούσε να την έχει όταν γίνει 16. 

Μια πηγή είπε ότι ο Bieber σε τόσο νεαρή ηλικία «δεν θα έπρεπε ποτέ να του επιτραπεί να βρίσκεται σε πάρτι με τον Diddy ή με οποιονδήποτε άλλον όταν ήταν έφηβος», υποστηρίζοντας ότι «οι γονείς του τον έριξαν στους λύκους».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Diddy είχε αναφέρει: «Μου έχει δοθεί η κηδεμονία του. Έχει υπογράψει με τον Usher και είχα τη νόμιμη κηδεμονία του Usher όταν έκανε το πρώτο του άλμπουμ, εγώ του το είχα κάνει».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις