Σάββατο, 5 Οκτ.
28oC Αθήνα

Κολωνός: Συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης και ο γιος του 44χρονου

Κολωνός: Συνελήφθη για τον βιασμό της 16χρονης και ο γιος του 44χρονου

Νέες εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο γύρω από τη σοκαριστική υπόθεση του βιασμού της 16χρονης από τον 44χρονο πατέρα του πρώην φίλου της στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 16χρονη που κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση, κατήγγειλε για βιασμό και τον γιο του 44χρονου που την κακοποίησε σεξουαλικά στον Κολωνό.

Έτσι, οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες και στον γιο του 44χρονου την περασμένη Πέμπτη (03.10.24).

Η 16χρονη κατήγγειλε ότι ο γιος του βιαστή της και πρώην φίλος της την ανάγκασε με απειλές σε σεξουαλική πράξη, παρά την θέληση της, τουλάχιστον δύο φορές.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη του περασμένου Αυγούστου είχε συλληφθεί και ο πατέρας του 21χρονου για βιασμό της 16χρονης κατ’ εξακολούθηση και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι βίαζε το κορίτσι που άνηκε στο φιλικό περιβάλλον του γιου του υπό το καθεστώς απειλών. Την καταγγελία είχε κάνει στην αστυνομία ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέληση της, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου.

Ο άντρας βίαζε το κορίτσι ύστερα από απειλές και εκβιασμούς, μέσα στο αυτοκίνητό του, σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα, ενώ φέρεται να της έλεγε ότι αν μιλήσει θα σκοτώσει εκείνη και την οικογένειά της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις