Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Greek Baskeball League: Τα «μαγικά» καρφώματα της περσινής σεζόν

Greek Baskeball League: Τα «μαγικά» καρφώματα της περσινής σεζόν
eurokinissi

Η Greek Basketball League κάνει τζάμπολ σήμερα Σάββατο (5/10/24) με την κορυφαία ελληνική κατηγορία στο μπάσκετ να αναμένεται για μια ακόμη χρονιά με τεράστια ανυπομονησία. Δείτε τα κορυφαία καρφώματα της περσινής σεζόν.

Η Greek Basketball League επιστρέφει. Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο μπάσκετ μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε πέρσι, στο οποίο ο Παναθηναϊκός με μια επική ανατροπή, κατέκτησε τον τίτλο, είναι έτοιμο να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Οι 12 ομάδες που θα απαρτίζουν το νέο πρωτάθλημα είναι έτοιμες να προσφέρουν ξανά θέαμα και συγκινήσεις, σε μια σεζόν η οποία αναμένεται να είναι συναρπαστική, καθώς το ενδιαφέρον για όλες τις θέσεις είναι μεγάλο.

Και αν κάτι ξεχώρισε από τη χρονιά 2023/24 είναι τα εκπληκτικά καρφώματα, τα οποία καθήλωσαν τους θεατές και το κοινό περιμένει να δει και φέτος.

Απολαύστε σε ένα χορταστικό video τα κορυφαία slam dunk του περασμένου πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στη φετινή Greek Basketball League συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ, Προμηθέας Πάτρας, Περιστέρι, Κολοσσός Ρόδου, Λαύριο, Μαρούσι, Καρδίτσα και Πανιώνιος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις