Κυριακή, 6 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ντάνι Καρβαχάλ: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιό του Ισπανού μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη

Ντάνι Καρβαχάλ: Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το συμβόλαιό του Ισπανού μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη
Reuters

Σπουδαία κίνηση από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μόνο ώρες μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Ντάνι Καρβαχάλ στο γόνατο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέβη στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντάνι Καρβαχάλ, μέχρι το καλοκαίρι του 2026, δείχνοντας έτσι εμπράκτως την στήριξή της προς τον τραυματία ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη τριπλή ρήξη στο δεξιό του γόνατο στο χθεσινό (05.10.2024) ματς με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ (2-0) στο “Μπερναμπέου”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Καρβαχάλ κατά έναν ακόμα χρόνο, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την περίπτωση του Τιμπό Κουρτουά, αμέσως μετά τον τραυματισμό του Βέλγου πορτιέρε, που τον κράτησε εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός είναι ο βασικός δεξιός μπακ των Μαδριλένων από το 2013 μετρώντας 427 εμφανίσεις με τη φανέλα της. Το πλήγμα είναι ισχυρό και για την εθνική Ισπανίας, καθώς ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που το καλοκαίρι κατέκτησε το Euro 2024.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις