Δευτέρα, 7 Οκτ.
22oC Αθήνα

Παύλος Βουτσίνος: Πέθανε ο ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων του

Παύλος Βουτσίνος: Πέθανε ο ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων του

Ο νεαρός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του, με την τραγική είδηση να προκαλεί συγκίνηση σε φίλους και συναδέλφους που είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του ο ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον λογαριασμό της, η στενή του φίλη και ηθοποιός, Ράνια Παπαδάκου, που ψάχνει λέξεις, για να εκφράσει τον ψυχικό της πόνο. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και ήταν φίλοι.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από παλαιότερη θεατρική τους συνεργασία κι έγραψε το παρακάτω συγκινητικό μήνυμα για τον Παύλο Βουτσίνο. «Ο Παύλος … Ο Παύλος μας… το χαρισματικό, υπερταλαντούχο , ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε και απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… για κάπου καλύτερα ελπίζω.

Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν κ του έπρεπαν ακόμα). Κ πόσο σε σκέφτομαι….Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις…».

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτηση στο facebook.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, στους Αγίους Αναργύρους, σύμφωνα με ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις