Ελλάδα

Διόνυσος: Επίθεση 10 ατόμων με σπρέι πιπεριού και σιδερόβεργες σε 17χρονο

Επίθεση από 10 εξωσχολικούς δέχτηκε σήμερα (7.10.2024) το πρωί ένας 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Διονύσου στη λεωφόρο Σταμάτας, οι οποίο τον χτύπησαν και του έριξαν σπρέι πιπεριού.

Το νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε γύρω στις 8:15 το πρωί κι ενώ ο ανήλικος μαθητής πήγαινε μαζί με συμμαθητές του στο σχολείο τους στον Διόνυσο.

Ξαφνικά και σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σχολείο, η ομάδα των εξωσχολικών επιτέθηκε στον 17χρονο κι αφού του έριξαν σπρέι πιπεριού στη συνέχεια στο χτύπησαν με σιδερένιές βέργες κι εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 17χρονο τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη