Δευτέρα, 7 Οκτ.
22oC Αθήνα

Αγοραστή Αρβανίτη και Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Αγοραστή Αρβανίτη και Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη πραγματοποίησαν τον γάμο τους, έτσι όπως είχαν σχεδιάσει και ονειρευτεί

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αγοραστή Αρβανίτη στο Κορωπί, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία στο κτήμα που είχαν κλείσει, με συγγενείς και φίλους, να τους εύχονται τα καλύτερα. Μετά το μυστήριο, ακολούθησε γλέντι, με το κέφι να κορυφώνεται και να κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Καθώς και οι δύο κρατούν χαμηλό προφίλ και προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλησαν να κάνουν την τελετή σε στενό κύκλο με συγγενείς και λίγους καλούς τους φίλους τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Νικόλ Παναγιώτου, που ήταν καλεσμένοι στον γάμο μοιράστηκαν φωτογραφίες από το μυστήριο στα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν stories από τον γάμο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, κάνοντας έτσι γνωστή την ευχάριστη είδηση. Ο στολισμός ήταν κομψός και μάλιστα είχαν γλυκά με τα αρχικά τους ονόματα.

Το ζευγάρι επέλεξε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή μπομπονιέρα και συγκεκριμένα μαζί με τα κουφέτα, είχαν και ένα μικρό παζλ με φωτογραφία της οικογένειάς τους.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις