Τετάρτη, 9 Οκτ.
27oC Αθήνα

Φθινόπωρο εν πλω με την ANEK LINES

ELYROS ANEK LINES ATTICA AERIAL FOTO 03

Το ταξίδι δεν σταματά με το τέλος του καλοκαιριού. Οι ήπιες θερμοκρασίες του φθινοπώρου κάνουν την εξερεύνηση ακόμα πιο απολαυστική. Πρόκειται για την ιδανική εποχή για να απολαύσει κανείς το νησί της Κρήτης με απόλυτη ηρεμία, ώστε να εξερευνήσει τις απομακρυσμένες παραλίες και τη μαγευτική ενδοχώρα της.

Φέτος, η ANEK LINES μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να ταξιδέψουμε, κάνοντας το ταξίδι μας πιο όμορφο και απολαυστικό από ποτέ!

Γαλήνη, μακριά από την πολυκοσμία

Το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να ανακαλύψει κανείς νέους προορισμούς μακριά από την πολυκοσμία του καλοκαιριού. Οι ήπιες θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την ομορφιά της φύσης προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης για κάθε ταξιδιώτη.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για να εξερευνήσει κανείς παραδοσιακά χωριά, να απολαύσει τοπικές γεύσεις και να ζήσει αυθεντικές εμπειρίες, μακριά από τον θόρυβο και την πολυκοσμία. Με λιγότερους τουρίστες και περισσότερο χρόνο για χαλάρωση, το φθινοπωρινό ταξίδι προσφέρει μια βαθύτερη σύνδεση με τον μοναδικό αυτό προορισμό.

Επιβράβευση και αποκλειστικά προνόμια

Το ταξίδι γίνεται καλύτερο όταν επιβραβεύεται. Με το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles, η ANEK LINES ανταμείβει τους πιστούς επιβάτες της, προσφέροντας μοναδικά προνόμια, προσφορές και εκπτώσεις σε ένα δίκτυο με περισσότερους από 240 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Το Seasmiles σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίζετε πόντους σε κάθε ταξίδι, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε για ακόμη περισσότερα οφέλη. Με την ANEK LINES, κάθε ταξίδι είναι μόνο η αρχή για μία σειρά από συναρπαστικές εμπειρίες.

PETS ON BOARD ANEK LINES 001 H

Ένα ταξίδι για όλους

Η ANEK LINES σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε το ταξίδι με τους τετράποδους φίλους σας και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις μαζί τους. Το κατοικίδιό σας μπορεί, να ταξιδέψει άνετα και ευχάριστα στις ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες PET.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ζητήσετε καμπίνα κατοικιδίων κατά την κράτησή σας, χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε στο έπακρο τις διακοπές σας, χωρίς κανένα μέλος της οικογένειάς σας να μένει πίσω!

Οικονομικά πακέτα για φθινοπωρινές αποδράσεις

Με τις προσφορές της ANEK LINES, το ταξίδι γίνεται πιο δελεαστικό από ποτέ! Επωφεληθείτε από τα πακέτα προσφορών για Κρήτη, με ή χωρίς ΙΧ, και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

ELYROS ATS ANEK LINES

Η ΑΝΕΚ LINES, μέλος της Attica Group, με 9 πλοία στο δυναμικό της μας φιλοξενεί εν πλω και μας ταξιδεύει στα μαγευτικά Χανιά και στο ιστορικό Ηράκλειο!

Η Αttica Group με πολυετή παρουσία στις ελληνικές και διεθνείς θάλασσες, ηγείται του ελληνικού κλάδου επιβατηγού ναυτιλίας και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ακτοπλοϊκών εταιρειών παγκοσμίως.

Περισσότερα από 40 σύγχρονα πλοία, συνδέουν καθημερινά πάνω από 55 προορισμούς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας.

Με σαφή δέσμευση για την ενσωμάτωση των αρχών της υπεύθυνης και βιώσιμης ανάπτυξης σε όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των λειτουργιών της, η Attica Group επενδύει σε πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ενώ παράλληλα δημιουργεί αξία για τους μετόχους, τους εργαζομένους και τις τοπικές κοινότητες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις