Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Μαρία Αντωνά για το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιώργο Λιάγκα: «Ό,τι είναι να έρθει από τον Θεό να έρθει»

Μαρία Αντωνά για το ενδεχόμενο γάμου με τον Γιώργο Λιάγκα: «Ό,τι είναι να έρθει από τον Θεό να έρθει»
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας παραμένουν μαζί και ανά τακτά χρονικά διαστήματα δίνουν τροφή στις κοσμικές στήλες περιοδικών και όχι μόνο.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε πως θέλει να παντρευτεί, αλλά ακόμα όπως είπε, δεν το προγραμματίζει. Σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Δευτέρας (07-10-2024) η ραδιοφωνική παραγωγός, που διατηρεί σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα, ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ, για το ενδεχόμενο ενός γάμου και τη δημιουργία της δικής της οικογένειας.

«Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή σκέφτονται τον εαυτό τους σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Εμένα μου έχει διδάξει η ζωή, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ότι δεν πρέπει να κάνεις ούτε όνειρα, ούτε σχέδια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

«Ό,τι είναι να έρθει κι ό,τι είναι από τον Θεό να ‘ρθει, θα έρθει και θα είναι πολύ όμορφο ό,τι κι αν είναι αυτό», επισήμανε χαρακτηριστικά η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Δεν θα ήθελα να είμαι τίποτα. Θα ήθελα να ζω τη στιγμή και να βλέπω το παρόν και την κάθε μέρα. Αυτό θα ήθελα», κατέληξε στις δηλώσεις της επί του θέματος η Μαρία Αντωνά.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2024, η Μαρία Αντωνά τόνισε ότι δεν κρύβει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αν και όπως ανέφερε δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά, ο Αλέξης Παππάς σχολίασε: «Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη. Δεν το κατάλαβα γιατί ήμουν μέσα στο Survivor έχασα κάποια επεισόδια, αλλά εντάξει αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τι να σου πω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις