Τρίτη, 8 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στον Γκαγκάτση για να συζητήσει για τη διαιτησία μετά το Παναιτωλικός – ΑΕΚ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε στον Γκαγκάτση για να συζητήσει για τη διαιτησία μετά το Παναιτωλικός – ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης (8/10), με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να μιλάει με τον Μάκη Γκαγκάτση, λίγες ώρες μετά την ανάλυση των επίμαχων φάσεων της αγωνιστικής από τον Στεφάν Λανουά.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, θέλησε να τα πει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, μετά την ανάλυση του Στεφάν Λανουά για τις φάσεις που η Ένωση ζήτησε δύο πέναλτι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής εξήγησε πως η διαιτητική ομάδα καλώς δεν έδωσε πέναλτι στις δύο φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Ένωσης. 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε, λοιπόν, επίσκεψη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο τριήμερο, με τον ισχυρό άνδρα του ελληνικού ποδοσφαίρoυ να τον παραπέμπει στην ΚΕΔ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ελληνική ομοσπονδία και δεν επιβεβαιώνονται από τους «κιτρινόμαυρους», ο Μάριος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση και συζήτησαν θέματα εφ’ όλης της ύλης, με τον Γκαγκάτση να τονίζει για το ζήτημα της διαιτησίας πως η ανεξαρτησία της και η διαδικασία επιλογής της μέσω UEFA δεν αμφισβητείται.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις