Τρίτη, 8 Οκτ.
24oC Αθήνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Όταν πολιτικός «πιάστηκε» με το μποξεράκι στο Παλάτι του Κένσιγκτον

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Όταν πολιτικός «πιάστηκε» με το μποξεράκι στο Παλάτι του Κένσιγκτον
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχέση με έναν παντρεμένο πολιτικό που δεν κατονομάστηκε ποτέ, εικάζεται πως είχε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με τον βασιλικό ειδικό Tom Quinn. Οι δυο τους χώρισαν το 1992.

Ο βασιλικός ειδικός, αποκάλυψε στο βιβλίο του 2021 «Scandals of the Royal Palaces» ότι ο πολιτικός και εραστής της προγκίπισσας Νταϊάνα, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε ποτέ, εθεάθη αργά τη νήχτα με το μποξεράκι του στο Παλάτι του Κένσινγκτον.

Σύμφωνα με ένα πρώην μέλος του προσωπικού, ο εραστής είχε «φύγει» χωρίς το παντελόνι του και μετά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο δωμάτιο της Νταϊάνα για να το πάρει.

Έγινε «κατακόκκινος» καθώς ένα μέλος του προσωπικού τον καλημέρισε. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail, άλλες φορές ο εραστής αναγκαζόταν να κρυφτεί πίσω από κουρτίνες ή στο ιδιωτικό μπάνιο της Νταϊάνα όταν το προσωπικό έμπαινε στην κρεβατοκάμαρά της για να μην γίνει τσακωτός και επειδή η πριγκίπισσα ντρεπόταν.

Ο βασιλικός ειδικός είπε ότι πήρε συνέντευξη από πρώην μέλος του προσωπικού του Παλατιού, το οποίο αποκάλυψε τις λεπτομέρειες για τον πολιτικό – εραστή της Νταϊάνα: «Τον έπιασαν μια φορά –  κυριολεκτικά με κατεβασμένο παντελόνι. Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά το προσωπικό γελούσε γι’ αυτό για πολλές εβδομάδες μετά» και συνέχισε:

«Κάπως έτσι, σηκώθηκε τη νύχτα με το μποξεράκι του και έφυγε μέχρι που βρήκε μια πόρτα είχε κλείσει πίσω του και δεν μπορούσε να την ανοίξει για να επιστρέψει. Η Νταϊάνα συνειδητοποίησε γρήγορα τι είχε συμβεί και πήγε να τον ψάξει, αλλά τον είχε ήδη δει ένα μέλος του προσωπικού που μόλις του είπε καλημέρα και πέρασε ενώ εκείνος ήταν κατακόκκινος και προσπαθούσε να κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Οι άντρες της Νταϊάνα

Υπενθυμίζεται ότι το 1992, μετά από 11 χρόνια γάμου η Νταιάνα και ο Κάρολος ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Παρόλα αυτά αποφάσισαν να μείνουν πιστοί στις βασιλικές τους υποχρεώσεις. Για 4 χρόνια ζούσαν ως διαζευγμένοι μέχρι που στις 28 Αυγούστου 1996 πήραν επίσημα το διαζύγιο τους.

Η Νταϊάνα φημολογείται ότι είχε κάμποσους άντρες στη ζωή της.

Ένας από αυτούς ήταν ο ταγματάρχης James Hewitt με τον οποίο η θλιμμένη πριγκίπισσα είχε μια πενταετή σχέση μετά την πρώτη γνωριμία τους το 1986.

Η Νταϊάνα επιβεβαίωσε τη σχέση με τον Χιούιτ κατά τη διάρκεια της διαβόητης πλέον συνέντευξής της στο Panorama το 1995 με τον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ.

Η σχέση έληξε όταν πήγε να υπηρετήσει στον πόλεμο του Κόλπου. Είπε τότε: «Ναι, τον λάτρευα. Ναι, ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Αλλά ήμουν πολύ απογοητευμένη».

Ένας άλλος εραστής ήταν ο έμπορος έργων τέχνης Oliver Hoare. Ήταν παντρεμένος με τη Γαλλίδα, Diane de Waldner de Freundstein. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα πάρτι στο Κάστρο του Γουίνδσορ κατά τη διάρκεια του Royal Ascot το 1985. Λέγεται ότι η πριγκίπισσα ήταν ερωτευμένη με τον πατέρα τριών παιδιών και κατηγορήθηκε ότι τον «βομβάρδιζε» με τηλεφωνήματα.

Κανείς τους δεν παραδέχτηκε ποτέ δημόσια τη σχέση και ο έμπορος έργων τέχνης πέθανε το 2019 σε ηλικία 73 ετών.

Ο άνδρας που θεωρείται ο έρωτας της ζωής της ήταν ο πακιστανικής καταγωγής καρδιοχειρουργός Hasnat Khan. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Royal Brompton Hospital όταν η Νταϊάνα επισκεπτόταν μια φίλη που ανάρρωνε από εγχείρηση καρδιάς.

Ήταν μαζί για δύο χρόνια και η σχέση τους έληξε στις αρχές του καλοκαιριού του 1997.

Η τελευταία σχέση της Νταϊάνα ήταν με τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών Dodi Fayed, τον μεγαλύτερο γιο του τον πρώην ιδιοκτήτη των Harrods, Mohamed Al Fayed που κατηγορείται μετά θάνατον από πολλές γυναίκες πρώην υπαλλήλους τους, για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις.

Το ζευγάρι είχε σχέση για περίπου δύο μήνες πριν σκοτωθούν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Πληροφορίες από Dailymail

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις