Τρίτη, 8 Οκτ.
24oC Αθήνα

Βόρεια Ιρλανδία: Μυστήριο με 22χρονη που βρέθηκε νεκρή – Η 4η δολοφονία σε έξι εβδομάδες

Βόρεια Ιρλανδία: Μυστήριο με 22χρονη που βρέθηκε νεκρή – Η 4η δολοφονία σε έξι εβδομάδες

Έντονη ανησυχία έχει ξεσπάσει στη Bόρεια Ιρλανδία καθώς μέσα σε έξι εβδομάδες έχουν βρεθεί νεκρές τέσσερις γυναίκες. 

Η 22χρονη Mary Ward, η τέταρτη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Βόρεια Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Μπέλφαστ, μέσα σε έξι εβδομάδες, εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) είπε ότι το σώμα της βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Melrose Street την περασμένη εβδομάδα. Η αστυνομία πιστεύει ότι η νεαρή κοπέλα εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή έξι ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 25.09.2024 και θέλει να μιλήσει με οποιονδήποτε ήταν σε επαφή μαζί της εκείνη την ημερομηνία ή κάποιες μέρες πριν. 

«Απολύτως αποτρόπαιο»

Η επικεφαλής της επιθεώρησης Lindsay Fisher είπε ότι η 22χρονη είναι «η τέταρτη γυναίκα που δολοφονείται στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες». «Αυτό είναι απολύτως αποτρόπαιο», πρόσθεσε ο ανώτερος αξιωματικός. «Τέσσερις οικογένειες καταστράφηκαν για πάντα από ανούσια βία».

Ο ντετέκτιβ που ηγείται της μεγάλης ομάδας έρευνας στην υπόθεση, είπε: «Οι σκέψεις μας αυτή τη στιγμή είναι πρώτα και κύρια στους αγαπημένους της, που είναι συντετριμμένοι και αγωνίζονται να συμβιβαστούν με αυτή την τραγική απώλεια». 

Πληροφορίες από Skynews 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις