Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Η Μάγισσα – επόμενο επεισόδιο: Το ξέσπασμα της Πανδώρας στον Σίλβιο για το παρελθόν τους

Η Μάγισσα – επόμενο επεισόδιο: Το ξέσπασμα της Πανδώρας στον Σίλβιο για το παρελθόν τους

Η «Μάγισσα» επιστρέφει, αυτή τη φορά στη Μάνη του επί Ενετών… Τι θα δούμε στο επεισόδιο που θα δούμε απόψε, Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024.

Μάνη 1910…

Ο Ανδρέας, κλονισμένος απ’ το όραμα που βίωσε, ζητάει απαντήσεις. Ο απόγονος του Μισέλ Μποφόρ, Φρανσουά, θα τον βοηθήσει να κάνουν μαζί αυτό το ταξίδι στον χρόνο.

Μάνη 1710…

Το Πόρτο Κάγιο έχει βυθιστεί στο πένθος κι όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου. Η σύλληψη του Γιώργη Γερακάρη θα φουντώσει το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες.

Η συνύπαρξη των Μοντιλιάνι με τους Εσπόζιτο, ξεκινάει με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές. Η Πανδώρα αναστατωμένη απ’ το όραμα που της προκάλεσε η Λεώνη θα επιδιώξει μια συνάντηση μαζί της.

Η άφιξη ενός Ιησουίτη μονάχου, του Αντόνιο, θα φέρει ανατροπές τόσο στην έρευνα για τη δολοφονία της κοπέλας, όσο και για τον δολοφόνο.

Πρωταγωνιστούν οι: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Σακκά, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Δημήτρης Καραβιώτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Μαρία Αποστολακέα, Σοφία Κικιλίντζια, Ερμίνα Γεράρδη, Τάσος Δέδες, Άννα Συμεωνίδου, Χρήστος Σκούρτας, Σπύρος Σουρβίνος, Νίκος Γεωργίου, Δανάη Τάγαρη, Μάνος Παπαδάς, Βλάσης Χρυσικόπουλος, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Μαρία Καραγκιοζίδου, Γιάννης Τσαγκαράκης κ.α

Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος – Δημήτρης Λεφάκης

Σκηνογράφος: Κωνσταντίνος Ζαμάνης

Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη

Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα

Οργάνωση Παραγωγής: Θοδωρής Κόντος

Εκτέλεση Παραγωγής: JΚ PRODUCTIONS-ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις