Τρίτη, 8 Οκτ.
24oC Αθήνα

Αβοκάντο για τον βασιλιά Κάρολο, τζιν με τόνικ για την Κέιτ Μίντλετον

REUTERS/Hollie Adams
REUTERS/Hollie Adams

Μια πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία περνούν τα Βρετανικά Ανάκτορα αφού ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον, διαγνώσθηκαν στις αρχές του 2024 με καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται πως πηγαίνει καλύτερα καθώς οι γιατροί του τού επέτρεψαν να διακόψει για 11 μέρες τις χημειοθεραπείες του προκειμένου να πετάξει στην Αυστραλία για μια υψηλού προφίλ βασιλική επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα αλλά και η Κέιτ Μίντλετον ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών της όπως έσπευσε να ενημερώσει μέσω ενός βίντεο με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά της. 

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, οι θεράποντες γιατροί του Καρόλου τού συνέστησαν να καταναλώνει τουλάχιστον μισό αβοκάντο ημερησίως ενώ επέμειναν ότι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπει το μεσημεριανό του γεύμα.

«Με κάποια απροθυμία, τώρα έχει κάτι να φάει το μεσημέρι – ένα σνακ. Τώρα τρώει μισό αβοκάντο για να τον κρατάει όλη την ημέρα. Είναι σημαντικό, ειδικά αν έχετε κάποια ασθένεια».

Ο Κάρολος είχε παραδεχτεί το πρώτο διάστημα που ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες ότι ένα από τα συμπτώματα που εμφανίστηκαν ήταν και η απώλεια γεύσης. «Είναι εφιαλτικό να μην ξέρεις τι τρως» είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του.

Από την πλευρά της, η Κέιτ Μίντλετον, απολαμβάνει κάθε βράδυ την περιποίηση του συζύγου της Γουίλιαμ που όλο αυτόν τον καιρό έχει σταθεί βράχος στο πλευρό της.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Express, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε μια πηγή κοντά στο πριγκιπικό ζευγάρι, όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο, ο Γουίλιαμ ετοιμάζει στην Κέιτ το αγαπημένο της ποτό: ένα τζιν με τόνικ.

Αυτό φαίνεται ότι βοηθά την πριγκίπισσα να χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα.

«Ο Γουίλιαμ θα φέρει στην Κέιτ ένα τζιν τζόνικ. Προσέχουν και νοιάζονται ο ένας για τον άλλο αλλά με διαφορετικό τρόπο» είπε η ίδια πηγή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις