Τρίτη, 8 Οκτ.
24oC Αθήνα

Κυψέλη: Ο διάλογος που όπλισε τα χέρια των δύο αδελφών να σκοτώσουν τον ξάδερφό τους

Κυψέλη: Ο διάλογος που όπλισε τα χέρια των δύο αδελφών να σκοτώσουν τον ξάδερφό τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία του 28χρονου από δύο αδέρφια το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2024) στην Κυψέλη. Όπως είπαν στους αστυνομικούς ο ξάδερφός τους παραδέχτηκε ότι τα βίαζε.

Τα δύο αδέρφια, που ομολόγησαν ότι είναι οι δράστες της δολοφονίας του ξαδέρφου τους, υποστηρίζουν ότι τον μαχαίρωσαν γιατί όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, αυτός τα κακοποιούσε.  

Στην αστυνομία κατέθεσε και ο πατέρας των αγοριών, στον οποίο προηγουμένως τα παιδιά του είχαν εκμυστηρευτεί τα όσα φέρονται να είχαν περάσει σε νεαρή ηλικία από τον ξάδελφό τους.

Ο πατέρας τότε κάλεσε τον ανιψιό του, τον ρώτησε εάν τα όσα μαθαίνει αληθεύουν κι εκείνος φέρεται να το παραδέχτηκε.

«Επικοινώνησα με τον ανιψιό μου και τον ρώτησα αν αληθεύουν αυτά που μου είπαν τα παιδιά μου ότι τους έκανε. Εκείνος παραδέχτηκε και επιβεβαίωσε τα περισσότερα λέγοντάς μου ‘’ήταν λάθη που κάναμε παιδιά’’», είπε ο πατέρας των καθ’ ομολογίαν δραστών.

Από την πλευρά τους, τα αδέλφια ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι εξοργίστηκαν από την απάντηση που έλαβαν από τον ξάδελφό τους, όταν τον κατηγόρησαν ευθέως για τους βιασμούς τους.

Αδέρφια: Μας βίαζες όταν ήμασταν μικρά. 6 και 4 χρονών παιδάκια. Γιατί;

28χρονος: Έχουν περάσει χρόνια από όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε.

Αδέρφια: Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει.

Τα δυο αδέλφια, τα οποία θα εξεταστούν από ιατροδικαστή, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχουν συλληφθεί και οι γονείς τους, καθώς το ένα νεαρό αγόρι είναι ανήλικο.

Την Παρασκευή (11.10.2024) θα οδηγηθούν στην Ανακρίτρια Ανηλίκων οι δύο αδελφοί που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 28χρονου ξάδερφού τους. 

Στο μεταξύ μια μέρα νωρίτερα την Πέμπτη θα δικαστούν από το Αυτόφωρο οι γονείς των δύο αγοριών, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκων. Οι δύο γονείς, μετά από αναβολή της δίκης τους σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του δικαστηρίου.

Στο οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Κυψέλης καταγράφεται η στιγμή που τα δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών επιτέθηκαν στον 28χρονο ξάδελφό τους. 

Ο 17χρονος και ο 19χρονος μετά τη δολοφονία του νεαρού άντρα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεση

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις