Τετάρτη, 9 Οκτ.
21oC Αθήνα

Κυψέλη: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 28χρονου – Κάλεσε το ΕΚΑΒ πριν ξεψυχήσει

Κυψέλη: Νέο βίντεο από τη δολοφονία του 28χρονου – Κάλεσε το ΕΚΑΒ πριν ξεψυχήσει

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 28χρονου από δύο ξαδέρφια του στη Κυψέλη το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2024).

Η δολοφονία στην Κυψέλη έγινε μπροστά στα μάτια των περαστικών. Τα δύο αδέρφια 17 και 19 ετών που σκότωσαν τον 28χρονο ξάδερφό τους υποστηρίζουν ότι όταν αυτά ήταν σε νεαρή ηλικία τα κακοποιούσε.

Στη φως έρχεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγες στιγμές μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο 28χρονος και η οποία του στέρησε τη ζωή. Αιμόφυρτος ο 28χρονος τρέχει προς την Πατησίων για να ζητήσει βοήθεια.

Όταν κατάφερε να γλιτώσει από τα ξαδέρφια του, ειδοποίησε μόνος του με το κινητό του τηλέφωνο το ΕΚΑΒ για να έρθει να τον παραλάβει, αλλά όταν έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά.

«Ήταν μες στη λίμνη αίματος το παιδί, κάτω πεσμένο. Είχε τις αισθήσεις του. Στο τηλέφωνο μιλούσε εκείνη την ώρα στο ΕΚΑΒ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο επικρατεί πανικός. Περιπολικά και μηχανές της ομάδας Δίας αποκλείουν την περιοχή. Με ασθενοφόρο ο τραυματίας μεταφέρεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ήταν όμως ήδη πολύ αργά, η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη.

Οι νεαροί δράστες τράπηκαν σε φυγή και πέταξαν τους 2 σουγιάδες μέσα σε αυτό το χαλασμένο ψυγείο που ήταν δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις