Τετάρτη, 9 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ιωάννα Τούνη για τα πάνελ των πρωινών εκπομπών: «Πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα;»

Ιωάννα Τούνη για τα πάνελ των πρωινών εκπομπών: «Πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα;»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η Ιωάννα Τούνη αντέδρασε μετά τις συζητήσεις που έγιναν σε πρωινές εκπομπές, για την ίδια και την κολλητή της φίλη, που δεν επιβιβάστηκαν σε αεροπλάνο από Λονδίνο για Θεσσαλονίκη.

Μια απίστευτη ταλαιπωρία περιέγραψε η Ιωάννα Τούνη κατά την επιστροφή της από το Λονδίνο στην Θεσσαλονίκη. Η γνωστή influencer καταγγέλλει ότι άνθρωποι γνωστής αεροπορικής εταιρείας δεν την άφησαν να ταξιδέψει με την έγκυο κολλητή της, καθώς ήταν τελευταίες στην ουρά και δεν πρόλαβαν τις πύλες ανοιχτές. Όπως λέει, όσο και αν παραπονέθηκαν, οι υπεύθυνοι δεν άλλαξαν στάση.

Όπως ήταν επόμενο, τα όσα περιέγραψε η Ιωάννα Τούνη, σχολιάστηκαν και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η γνωστή influencer, βλέποντας τα σχόλια που έκαναν για εκείνη, ότι δηλαδή η ίδια απαίτησε προτεραιότητα εξαιτίας της φήμης της, την έκαναν να ξεσπάσει μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Εσείς στα πάνελ που δεν μπαίνετε καν στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που λέτε ό,τι σας καπνίσει, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη χωρίς να έχετε την παραμικρή γνώση… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη νέα της ανάρτηση στο Tik Tok.

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανηγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα.

@j.touni Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline ♬ Frolic (Theme from “Curb Your Enthusiasm” TV Show) – Luciano Michelini

Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1.200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις