Τετάρτη, 9 Οκτ.
25oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου για το πρόσφατο δημοσίευμα: «Δεν θα με ταράξετε, αν θέλετε εντάσεις να δείτε άλλες εκπομπές»

Κατερίνα Καινούργιου για το πρόσφατο δημοσίευμα: «Δεν θα με ταράξετε, αν θέλετε εντάσεις να δείτε άλλες εκπομπές»

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς. Αν θέλετε να γράψετε κάτι από το κεφάλι σας ότι αποχωρούν συνεργάτες, πάρτε ένα τηλέφωνο κι εγώ θα σας πω αν ισχύει ή όχι» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την απάντησή της έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου για πρόσφατο δημοσίευμα που ανέφερε ότι αποχωρεί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της.

«Θέλω να πω κάτι ήρεμα και θα το πω με πολλή αγάπη και σεβασμό μιας και μιλούσαμε πριν για δημοσιογραφία. Είμαι σε μία πολύ καλή φάση της προσωπικής κι επαγγελματικής ζωής μου κι όλο το Σαββατοκύριακο διάβαζα κάτι που με ενόχλησε πολύ, παρόλο που δεν μας πήρε ένας να μας ρωτήσει ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Φλωρεντία λόγω χαμηλών νούμερων τηλεθέασης. Δεν υφίσταται. Δεν ξέρω αν βλέπετε καθημερινά τα νούμερα. Εγώ τα βλέπω κι ο σταθμός κι είμαστε ευχαριστημένοι» ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Την Παρασκευή ήμασταν και πρώτοι. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα. Και πέρυσι ήμασταν πρώτοι μέχρι τον Δεκέμβρη και μετά χάσαμε την πρωτιά από τον Λιάγκα. Αυτά συμβαίνουν. Παρόλα αυτά έχουμε μία σταθερότητα κι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς. Αν θέλετε να γράψετε κάτι από το κεφάλι σας ότι αποχωρούν συνεργάτες, πάρτε ένα τηλέφωνο κι εγώ θα σας πω αν ισχύει ή όχι.

Δεν ισχύει κι είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα. Και για να χαίρεσαι και για να στενοχωριέσαι είναι πολύ νωρίς… Αν θέλετε να ταράξετε εμένα, δεν θα με ταράξετε με τίποτα. Αν θέλετε εντάσεις, δείτε άλλες εκπομπές», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Media Τελευταίες ειδήσεις