Πέμπτη, 10 Οκτ.
21oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024  

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024  

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα;

Ταύρος: Υπάρχει κάποια τάση να κρίνεις λανθασμένα ή να παρακάνεις τα πράγματα με την Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου, σχηματίζοντας μικρές προκλητικές πτυχές σήμερα.

Είναι καλύτερο να αποφύγεις την υπερβολική ευχαρίστηση των ανθρώπων τώρα, κάτι που μπορεί να είναι μια τάση να είσαι ευαίσθητη στο ότι κάτι που μπορεί να είναι λίγο άσχετο σε μια σχέση, καθώς θα καταλήξεις να αισθάνεσαι καλύτερα αν προσκυνήσεις τους άλλους. Όσον αφορά τα χρήματα και τα υπάρχοντα, ενώ κάποια περιφρόνηση για τον υλικό κόσμο μπορεί να αξίζει τον κόπο, τα πάρα πολλά θα καταλήξουν να σου κοστίσουν τουλάχιστον ενέργεια.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη σχηματίζει κάποιες μικρές αλλά άβολες πτυχές σήμερα και μπορεί να υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις, πιθανότατα με την ικανότητα σου να αναλαμβάνεις περισσότερες εργασίες. Οι υπερβολές τώρα όχι μόνο δεν ικανοποιούν πραγματικά, αλλά μπορεί επίσης να καταλήξεις και μετανιωμένη.

Παρόλο που κάνεις πολλά για τους άλλους μπορεί να μη λαμβάνεις την εκτίμηση για τις προσπάθειες σου, κάτι ποτ λαχταράς. Μπορεί να υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια ή πως να προχωρήσεις, αλλά το καλύτερο στοίχημα σου τώρα είναι να διατηρήσεις τα πράγματα απλά και να αφήσεις τις αυστηρές προσδοκίες σου.

Καρκίνος: Η ανησυχία μπορεί να είναι έντονη το πρώτο μισό της ημέρας και μπορεί να νιώσεις θύμα κακού προγραμματισμού. Κάνε ότι μπορείς για να αποφύγεις την υπερέκταση. Απέφυγε να δίνεις υποσχέσεις μέχρι να ξέρεις ότι μπορείς να τις εκπληρώσεις και απέφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς είναι πιθανό να μείνεις κολλημένη στον τοίχο.

Μπορείς πολύ εύκολα να υποκύψεις σε υπερβολές, καθώς μπορεί να σου πάρει χρόνο για να έρθεις σε επαφή με αυτό που λαχταράς. Μπορεί να είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με το ένα ή το άλλο πράγμα, αλλά η αναποφασιστικότητα μπορεί να καταλήξει να είναι καλό πράγμα, καθώς η κρίση μπορεί να είναι μακριά αυτή τη στιγμή.

Λέων: Με τις σημερινές όψεις της Αφροδίτης πρόσεξε την υπερβολή και την υπερβολική δέσμευση, καθώς μπορεί να αισθάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς ρεαλιστικά. Προσπάθησε να μη δανείζεσαι από το μέλλον υποσχόμενη ή αναβάλλοντας κάτι που τελικά θα σου κοστίσει.

Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια αποσύνδεση με ένα φίλο ή συνάδελφο και τα καλώδια μπορεί να διασταυρωθούν αυτή τη στιγμή. Διαφορετικά, υπάρχει καλή αν και κυκλοθυμική ενέργεια για δημιουργικές δραστηριότητες. Αφιερώνοντας λίγο επιπλέον χρόνο για αυτοκατανόηση μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αυτό το μικρό χτύπημα στην πλάτη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις