Πέμπτη, 10 Οκτ.
22oC Αθήνα

Εύβοια: «Eίμαι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία!», είπε ο 33χρονος που σκότωσε τον θείο του

Εύβοια: «Eίμαι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία!», είπε ο 33χρονος που σκότωσε τον θείο του

Τα χρήματα ήττα η αιτία του στυγερού εγκλήματος στην Εύβοια το βράδυ της Τρίτης (08.10.2024) με τον δράστη να σκοτώνει με μαχαίρι τον θείο του και να υποστηρίζει ότι είναι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία.

Το άγριο έγκλημα έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Σπαθάρι της Εύβοιας, με θύμα έναν άντρα 73 ετών και τον ανιψιό του να τον σκοτώνει με μαχαίρι, επειδή αρνήθηκε να του δώσει χρήματα.

Ο άτυχος άνδρας αιμόφυρτος έφθασε μέχρι το καφενείο του χωριού, ζητώντας βοήθεια και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Το πρωί της Τετάρτης ο 33χρονος δράστης που ομολόγησε την πράξη του και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή, πέρασε το κατώφλι της αστυνομίας της Χαλκίδας.

Τα πρώτα του λόγια στην Ασφάλεια Χαλκίδας ήταν: «Μιλούσαμε και η συζήτηση πήγε και στα λεφτά. Mου ήρθε η σπίθα και δεν κρατήθηκα άλλο και τον μαχαίρωσα».

Μάλιστα στην κατάθεσή του έλεγε πως είναι εκπρόσωπος του Θεού και του Δία.

Ο 33χρονος είχε μετακομίσει εδώ και έναν χρόνο στο χωριό. Πριν, όπως αναφέρει το Star έμενε στη Γερμανία.

Όλοι οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του δράστη κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα, που ζητούσε λεφτά από όλους και που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους συγχωριανούς του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ο δράστης είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο χωριό Σπαθάρι της Εύβοιας. Όπως λένε, πριν από λίγες ημέρες είχε χτυπήσει συγχωριανό του όπου χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις