Πέμπτη, 10 Οκτ.
21oC Αθήνα

Survivor: Οι αντιδράσεις στη «βόμβα» του Γιώργου Λιανού και οι παίκτες που πάνε στο Νησί της Εξορίας

Survivor: Οι αντιδράσεις στη «βόμβα» του Γιώργου Λιανού και οι παίκτες που πάνε στο Νησί της Εξορίας

Νέες εκπλήξεις έκρυβε το νέο επεισόδιο του Surviror τη νύχτα της Τετάρτης (09.10.2024) προς Πέμπτη (10.10.2024). Ο λόγος για το Νησί της Εξορίας, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός άφησε τους παίκτες του Survivor άφωνους με την είδηση ότι επιστρέφει άμεσα το Νησί της Εξορίας και μάλιστα για δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θυμάστε στο παρελθόν, πριν από αρκετές ημέρες, σας είχα πει ότι με το νησί της εξορίας δεν έχουμε τελειώσει…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες της Πράσινης και της Κίτρινης ομάδας.

«Πριν περάσω στις λεπτομέρειες του επάθλου, έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση», υπογράμμισε για να αρχίσουν τα πρώτα «ωχ» να ηχούν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου.

«Θυμάστε στο παρελθόν, πριν από αρκετές ημέρες, σας είχα πει ότι με το νησί της εξορίας δεν έχουμε τελειώσει».

«Όχι», αλήθεια;», «κάνεις και τέτοια ε;», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που άκουσε ο παρουσιαστής από τις Τίγρεις  και τους Αετούς.

«Ήρθε η ώρα λοιπόν, τώρα, με ανοιχτή ψηφοφορία να ψηφίσετε ένα μέλος της ομάδας σας, το οποίο και θα μεταφερθεί στο Νησί της Εξορίας. Τα δύο άτομα που θα μεταφερθούν αμέσως τώρα στο Νησί της Εξορίας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια, δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους στην ατομική ασυλία και δεν μπορούν να συμμετέχουν στον αγώνα της ομαδικής ασυλίας».

«Θα τους ξαναδούμε την Παρασκευή (σ.σ. 11.10.2024) το βράδυ στο συμβούλιο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός για να προχωρήσουν στη συνέχεια οι παίκτες του Survivor στην ανοιχτή ψηφοφορία που, όπως φάνηκε από όλες τις αντιδράσεις, ήρθε σαν… κεραμίδα.

Ο ένας που πηγαίνει – και μάλιστα για δεύτερη φορά – στο Νησί της Εξορίας είναι ο Μιχάλης: «Μου φαίνεται αστείο να ξαναπάω». Μαζί του παίρνει τον δρόμο για το Νησί της Εξορίας και η Γεωργία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Αετοί έχουν χτίσει το δικό τους σερί, με τους Τίγρεις να ψάχνουν τη δική τους ηχηρή απάντηση.

Άραγε θα τα καταφέρουν;

Η Γεωργία δείχνει, πάντως, να απολαμβάνει την εξορία, αντίθετα με τον Μιχάλη.

Ωστόσο, το κλίμα ανάμεσα στους δύο «εξόριστους» είναι καλό, όπως δείχνουν οι διάλογοι για το φαγητό που είναι το ρύζι…

Το Survivor δίνει ραντεβού με τους οπαδούς του την Πέμπτη (10.10.2024) με νέο επεισόδιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις