Πέμπτη, 10 Οκτ.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Το «τριφύλλι» πενθεί για τον Μπάλντοκ και θέλει το 2/2 στα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Το «τριφύλλι» πενθεί για τον Μπάλντοκ και θέλει το 2/2 στα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ
Eurokinissi

Δεύτερη “αποστολή” για τον Παναθηναϊκό στη φετινή Euroleague. Η “μάχη” κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (21:15, newsit.gr, ΝοvaSports 4) γίνεται στα “αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ, αλλά σε κλίμα πένθους, λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των “πρασίνων”, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Παναθηναϊκός πενθεί για το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, αλλά θέλει να κάνει το 2/2 στη Euroleague -κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, σ τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΑΚΑ και του glass floor που τοποθέτησε.

Oι παίκτες του Εργκίν Αταμάν μπήκαν με το… δεξί στη Euroleague την περασμένη εβδομάδα, όταν επικράτησαν της Άλμπα, στο Βερολίνο, με 87-77. Η αντίπαλός τους αυτή την εβδομάδα, όμως, Μπάγερν Μονάχου, με νέο προπονητή τον τέως Ομοσπονδιακό τεχνικό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας εθνικής Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ έκανε “θόρυβο” στη γραμμή της εκκίνησης της σεζόν, αφού νίκησε με 97-89 τη φιναλίστ της περσινής σεζόν και κάτοχο του τίτλου το 2023, Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λορένζο Μπράουν θ΄ αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο φίλαθλο κοινό του Παναθηναϊκού, σε επίσημο αγώνα φέτος. Το ίδιο, βέβαια ισχύει και για τους Τσεντί Οσμάν και Γιούρτσεβεν και Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Σχετικά με τις απουσίες, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ κανονικά θα αγωνιστούν οι Μάριους Γκριγκόνις, Ιωάννης Παπαπέτρου, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Για την Μπάγερν, εκτός θα μείνει ο τραυματίας Νιλς Γκιφάι.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Ούρος Νίκολιτς (Σερβία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Έντουαρντ Ουντιάνσκι (Μ. Βρετανία).

Ζήτησε ενός λεπτού σιγή απ’ την Euroleague η ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σοκαρισμένη απ’ την τραγική είδηση του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, κατέθεσε αργά το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2024) αίτημα στην Euroleague, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 31χρονου διεθνή στην αναμέτρηση με την Μπάγερν, κάτι που αναμένεται να γίνει αποδεκτό.

Η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε μήνυμά της στα social media, εξέφρασε με τη σειρά της την οδύνη της, γράφοντας: “Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ”.

Το πρόγραμμα της βραδιάς στη Euroleague:

Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε (20:30, Novasports 5)

Βιλερμπάν – Βίρτους Μπολόνια (21:00, Novasports Start)

Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν (21:15, Novasports 4)

Ρεάλ – Παρτίζαν (21:45, Novasports 6)

Τα χθεσινά (09.10.2024) αποτελέσματα:

Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ 85-79

Ερυθρός Αστέρας – Μπασκόνια 78-71

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις