Πέμπτη, 10 Οκτ.
28oC Αθήνα

Μαρία Κορινθίου: Δεν υπάρχει σωστή και λάθος στιγμή για τον χωρισμό

Μαρία Κορινθίου: Δεν υπάρχει σωστή και λάθος στιγμή για τον χωρισμό

Η είδηση πως η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποφάσισαν να χωρίσουν έπεσε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz. Παρά τον χωρισμό, οι δυο ηθοποιοί φέτος θα συνεργαστούν στο θέατρο.

Για την απόφαση του διαζυγίου από τον Γιάννη Αϊβάζη και πως κατέληξαν σε αυτή αλλά και για την παράστασή τους, η Μαρία Κορινθίου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το βράδυ της Τετάρτη (09.10.2024) βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show».

«Είμαι μετρημένη σαν άνθρωπος. Δεν δίνομαι εύκολα αλλά αν δοθώ θα δοθώ για πάντα! Τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω ακόμα. Δεν μπορείς να παίρνεις μια απόφαση έτσι όταν είσαι 17 χρόνια με κάποιον. Όταν κάθεσαι και το συζητάς ήρεμα και ωραία, να κοιτάς κατάματα την αλήθεια, είναι πιο δύσκολο. Θέλει απόλυτη ηρεμία, σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση.

Και εγώ και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ και στην απόφαση αυτή. Κάποια στιγμή είπαμε δεν αξίζει η σχέση μας κι αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον να φτάσει σε σημείο να μην θέλει ο ένας τον άλλον. Πήραμε μια απόφαση και είπαμε “βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά”», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση και στιγμή για τον χωρισμό. Για να έρχεται στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο σκεπτικό, σημαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή. Είτε το παιδί είναι σε ηλικία 5 χρονών, είτε 15. Το θέμα είναι πως εσύ θα το βιώσεις πρώτα και πως θα το δώσεις στο παιδί σου. Η σωστή στιγμή είναι η στιγμή που το έχεις πάρει υποσυνείδητα απόφαση».

 

 

Για το ενδεχόμενο να ερωτευθεί ξανά, ευχήθηκε στον εαυτό της… καλή τύχη. «Ένας άντρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να είναι πιο δυνατός από εμένα, ανεξάρτητος, να μην έχει ανασφάλειες. Καλή μου τύχη!

Μεγαλώνουμε και έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις από τον απέναντί μας. Ο Γιάννης είναι μια φιγούρα για εμένα που είναι παλικάρι, είναι αρσενικό. Είναι ντόμπρος, είναι ειλικρινής, είναι ένας άντρας που ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα. Έχω μέτρο σύγκρισης».

 

«Ξέραμε ακριβώς, βήμα βήμα και πώς θα γίνει. Το καλό είναι ότι ο χωρισμός διέρρευσε τον 15Αυγουστο. Είχαμε αποφασίσει να δουλέψουμε μαζί πριν από τον χωρισμό μας. Ο τίτλος “Ο τελευταίος χορός” πόσο καρμικός; Είναι αληθινή ιστορία, προσωπική της Τάνιας και βλέπουμε ένα ζευγάρι πως εξελίσσεται μια σχέση που είναι στα πρόθυρα χωρισμού», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις