Πέμπτη, 10 Οκτ.
27oC Αθήνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πλάνα από την πισίνα του σπιτιού που βρέθηκε νεκρός ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πλάνα από την πισίνα του σπιτιού που βρέθηκε νεκρός ο διεθνής ποδοσφαιριστής

Εικόνες που δείχνουν την πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ σας παρουσιάζει το newsit.gr.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στα νότια προάστια, αργά το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2024), με την είδηση να προκαλεί “σοκ”στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το φίλαθλο κοινό.

Ο διεθνής μπακ του Παναθηναϊκού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών, ανήμερα των γενεθλίων ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του και παραμονές του Αγγλία – Ελλάδα, για το Nations League.

Η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί τους, τον αναζητούσε για ώρες απ’ το μεσημέρι της Τετάρτης, χωρίς να μπορεί να τον βρει. Κάλεσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο διέμενε ο 31χρονος στη Γλυφάδα για να πάει να δει τι είχε συμβεί, με τον τελευταίο να τον εντοπίζει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη το ΕΚΑΒ, με τον γιατρό της κινητής μονάδας που έφτασε στο σπίτι να πιστοποιεί το θάνατό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit.gr, από την αστυνομία εκτιμούν πως στο σπίτι της οδού Διαδόχου Παύλου, υπήρχε και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο πιθανότατα αποχώρησε πριν το θάνατο του 31χρονου ποδοφαιριστή, αλλά δεν έπαιξε ρόλο στο θάνατό του. Το υλικό από της κάμερες ασφάλειας δεν έχει ακόμα φτάσει στα χέρια τους. Επίσης, στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το μισοάδειο μπουκάλι βότκας που βρισκόταν δίπλα του.

Και η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” έδειξε πλάνα από drone με την πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας. Στα πλάνα φαίνεται και το μπουκάλι βότκα που βρέθηκε κοντά στον Μπάλντοκ.

Ρεπορτάζ: Ιάσων Τσόλης

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις