Πέμπτη, 10 Οκτ.
28oC Αθήνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής του Αγγλία – Ελλάδα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής του Αγγλία – Ελλάδα
Eurokinissi

Παρά το ερώτημα που έκανε ΕΠΟ για πιθανότητα αναβολής του Αγγλία – Ελλάδα, η UEFA δεν συζητά το ενδεχόμενο να μη γίνει απόψε ο αγώνας του Wembley, μετά το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει εντύπωση. Το Αγγλία – Ελλάδα για το Nations League α διεξαχθεί κανονικά απόψε το βράδυ (10.10.2024, 21:45, Newsit.gr, Novasports, Alpha), παρά την τραγική είδηση που “χτύπησε” το ελληνικό ποδόσφαιρο, με το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έπειτα από αλλεπάλληλες επαφές των ανθρώπων της ΕΠΟ με την πλευρά της UEFA, για να ζητήσουν το… αυτονόητο, έγινε σαφές πως το Αγγλία – Ελλάδα δεν θα πάρει αναβολή.

Η στάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν αρνητική και ως εκ τούτου δεν υπήρχε κανένα περιθώριο να αναβληθεί ο αποψινός αγώνας στο “Wembley”, παρά το “σοκ” που δέχθηκε η αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου, στο άκουσμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το γεγονός πως δεν υπάρχουν ημερομηνίες για τοποθέτηση του ματς σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο μέσα στη σεζόν, είναι ο λόγος που οι άνθρωποι της UEFA έχουν αυτή την στάση.

Από την ΕΠΟ έκαναν τη σχετική ερώτηση και μόνο σε περίπτωση που θα άκουγαν από την UEFA πως θα μπορούσε να βρεθεί μια λύση, θα μιλούσαν και με τους Έλληνες διεθνείς, για ν’ αποφασιστεί η τύχη της αναμέτρησης με τους Άγγλους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις