Πέμπτη, 10 Οκτ.
28oC Αθήνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ποδοσφαιριστή – Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Τζορτζ Μπάλντοκ: Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ποδοσφαιριστή – Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Την λύση στο μυστήριο του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα φαίνεται ότι δίνουν οι αρχές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης στην σορό του ποδοσφαιριστή της εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος».

Η νεκροτομή ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10.10.24) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ ελήφθησαν και δείγματα για τις τοξικολογικές εξετάσεις. 

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός χθες (09/10/24) το βράδυ στην πισίνα του σπιτιού του, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι ιατροδικαστές στους πνεύμονες του 31χρονου ποδοσφαιριστή εντοπίστηκε αρκετή ποσότητα νερού. Πάντως ακόμη δεν μπορεί να αποσαφηνιστεί αν κάποια παθολογική αιτία ή άλλη ήταν αυτή που συνετέλεσε στον πνιγμό του διεθνή ποδοσφαιριστή. 

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο κύκλος των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να δοθεί κι επισήμως το πόρισμα με την αιτία θανάτου του 31χρονου αθλητή.     

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις