Πέμπτη, 10 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ηράκλειο: Ανοίγουν στόματα για τον καθηγητή γυμναστικής που κατηγορείται πως βίαζε τα 6 ανήλικα ανίψια του

Ηράκλειο: Ανοίγουν στόματα για τον καθηγητή γυμναστικής που κατηγορείται πως βίαζε τα 6 ανήλικα ανίψια του

Σπάνε την σιωπή τους τα φερόμενα ως θύματα βιασμού και ανίψια του 64χρονου συνταξιούχου καθηγητή γυμναστικής στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο 19χρονος που κατήγγειλε πρώτος τον θείο του από το Ηράκλειο της Κρήτης για βιασμό, όταν εκείνος ήταν στην τρυφερή ηλικία των 5 χρόνων. Με τη σειρά τους, οι 5 ανιψιές του κατήγγειλαν στις αρχές τα όσα φέρεται πως έζησαν στα χέρια του συγγενή τους.

Για την αποτρόπαια υπόθεση μίλησε σήμερα (10.10.2024) στο Live News ο πατέρας δύο θυμάτων, που κατήγγειλε πως ο 64χρονος όταν κατάλαβε ότι τα ανίψια του θα τον καταγγείλουν, πήρε τηλέφωνο την κόρη του και της ζήτησε συγγνώμη.

«Έχει ασελγήσει πάνω στα παιδιά, στην κόρη μου, πρώτη και δευτέρα δημοτικού. Τα έπαιρνε 2-3 φορές την εβδομάδα και τα πήγαινε στο σχολείο για να τα προσέχει, γιατί η γυναίκα μου δούλευε. Τα έπαιρνε στο γραφείο του που είχε μέσα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ασελγούσε επάνω του», είπε αρχικά ο πατέρας.

«Μας το είπε όταν έφτασε στην ηλικία της δευτέρας δημοτικού ότι “δεν θέλω να ξαναπάω κοντά του, δεν θέλω γιατί μαμά μου κάνει αυτό”. Αλλά δυστυχώς, πριν κανένα χρόνο η κόρη μου είχε έναν δεσμό, η οποία χώρισε και πήγαινε σε ψυχολόγο.

Ο ψυχολόγος λοιπόν αυτά της τα έβγαλε ξανά στην επιφάνεια. Αυτός πήρε χαμπάρι το τι γίνεται και άρχισε να την παίρνει τηλέφωνο να της λέει: “ακόμα δεν το ξεπέρασες; Ακόμα δεν με έχεις συγχωρέσει; Έλα και τι έγινε; Συγγνώμη”», συνέχισε.

«Τον μικρό μου, τον είχε και αυτό παρενοχλήσει ένα παιδάκι τώρα 5 χρονών και επειδή η γυναίκα μου ήταν υποψιασμένη ήξερε τι είχε κάνει στην κόρη μας και στα άλλα παιδιά, μόλις γυρίσαν από το σχολείο στο σπίτι λέει: ‘που ήσουν με τον θείο; Τι σου έκανε ο θείος;’, λέει: ‘αυτό μαμά μου έκανε’. Αυτός ήταν στο γυμνάσιο ο καθηγητής φυσικής αγωγής και τα παιδιά μου ήταν στο απέναντι δημοτικό σχολείο», κατέληξε.

Τα θύματα που τότε ήταν 4, 5 και 6 χρόνων, μίλησαν ανοιχτά για τα όσα έζησαν με τις περιγραφές τους να σοκάρουν.

«Σε μικρή ηλικία στο δημοτικό, στο σπίτι του, υποτίθεται ότι πρόσεχε τα παιδιά και αυτός έβρισκε ευκαιρία να θωπεύει, να αγγίζει, να τρίβεται, για να κάνει το οτιδήποτε τον ικανοποιούσε και εγώ από τότε δεν ήθελα να πηγαίνω εκεί πέρα. Μετά από χρόνια που ομολόγησε και αδελφή μου ότι την πείραξε το είπα γιατί τότε σαν παιδάκι ένιωθα ότι ήταν η ιδέα μου», είπε το ένα θύμα.

Ο 64χρονος που κατέθεσε για την υπόθεση του βιασμού φέρεται πως δεν παραδέχθηκε τα όσα του καταλογίζονται, παρά μόνο όσα έχουν παραγραφεί.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου, ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την αστυνομία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις