Παρασκευή, 11 Οκτ.
24oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Στα χαρακώματα οι Kasselistas και οι «87» ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ: Στα χαρακώματα οι Kasselistas και οι «87» ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέο «σίριαλ» μεταξύ των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη και των «87» είναι σε εξέλιξη, μόλις λίγα 24ωρα πριν  τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό το Σάββατο (12/10/24).

Έντονη είναι η αντίδραση των «87» μετά το προβοκατόρικο SMS που είδε το φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Πέμπτης (10/10/24) και με το οποίο γίνεται κάλεσμα στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη, να «σαμποτάρουν» την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, όπου θα πέσει στο «τραπέζι» ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές.

«87» για SMS: Τραμπικές πρακτικές

Σχολιάζοντας το επίμαχο SMS, οι «87» έκαναν λόγο για «απαράδεκτες τραμπικές πρακτικές που δεν έχουν σχέση με Αριστερά, προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο».

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο SMS περιλαμβάνεται σχέδιο… αποχής από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να μην περάσει η διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη. Ταυτόχρονα, γίνεται και κάλεσμα διαμαρτυρίας έξω από το χώρο που θα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή:

Κασσελάκης: Αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντως, με μια ανάρτησή του το απόγευμα της Πέμπτης (10/10/24) τόνισε ότι «όπως και σε  αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες».

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης αρνείται να πάρει πίσω το εξώδικο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας να γίνει έρευνα για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις