Παρασκευή, 11 Οκτ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Τραυματίας ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, επιστρέφει πρόωρα από την εθνική Κροατίας

ΠΑΟΚ: Τραυματίας ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, επιστρέφει πρόωρα από την εθνική Κροατίας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Πρόβλημα με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Κοράτης τερματοφύλακας επιστρέφει πρόωρα από την εθνική του ομάδα, λόγω τραυματισμού στην πλάτη.

Ο Κοτάρσκι ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της εθνικής Κροατίας και αποφασίστηκε τελικά να φύγει από την πατρίδα του για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μετά το απαραίτητο ρεπό των προηγούμενων ημερών, προκειμένου να καθαρίσει το μυαλό και να γεμίσουν οι μπαταρίες, οι παίκτες του Δικεφάλου, εκτός από τους διεθνείς, επέστρεψαν στις προπονήσεις και έπιασαν δουλειά ενόψει επανέναρξης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στην επιθετική τακτική και τελειώματα. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Οι Μπάμπα και Όττο έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα, λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο. Τέλος ο Ντόμινικ Κοτάρσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Εθνικής Κροατίας κι αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις