Παρασκευή, 11 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ισίδωρος Σταμούλης για την απώλεια του ανιψιού του: «Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε»

Ισίδωρος Σταμούλης για την απώλεια του ανιψιού του: «Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε»
NDPPHOTO

Για την συμμετοχή του στο Dolce Vita και την νοσταλγία που νιώθει αλλά και για τον χαμό του ανιψιού του και γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, μίλησε ο Ισίδωρος Σταμούλης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων την απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου και για τα άσχημα σχόλια που υπήρξαν για τον αδερφό του, Οδυσσέα Σταμούλη, με την απόφασή του να επιστρέψει στο θέατρο σε σύντομο χρονικό διάστημα από την απώλεια του γιου του.

«Βλέπω κάποια κομμάτια του Dolce Vita. Βλέπεις και τα νιάτα. Σε πιάνει ένα σφίξιμο όχι μόνο στο στομάχι, αλλά σου τρέχουν κάποια δάκρυα και υπάρχει μία συγκίνηση. Δεν πήγα στην κηδεία, δεν πηγαίνω. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ» ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Αυτό είναι κάτι που με βρίσκει ενάντια, πόσω μάλλον σε τραγικά θέματα. Πιστεύω ότι η ζωή νομοτελειακά θα συνεχιστεί, δεν γίνεται αλλιώς. Βάζουμε το κεφάλι κάτω και προχωράμε» ανέφερε ο Ισίδωρος Σταμούλης για όσα σχολιάστηκαν για τον αδερφό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αδερφός του Ισίδωρου Σταμούλη και επίσης ηθοποιός, Οδυσσέας Σταμούλης, έχασε τον γιο του το καλοκαίρι του 2023, όταν το παιδί πνίγηκε σε παραλία.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις