Σάββατο, 12 Οκτ.
24oC Αθήνα

Γιαννούλης: «Ημέρα θλίψης, χαρήκαμε αλλά μόνο για λίγα λεπτά, μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ Μπάλντοκ και πέσαμε»

Γιαννούλης: «Ημέρα θλίψης, χαρήκαμε αλλά μόνο για λίγα λεπτά, μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ Μπάλντοκ και πέσαμε»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Δημήτρης Γιανναούλης στην επιστροφή της Εθνικής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, μίλησε για τη σπουδαία νίκη της «γαλανόλευκης» απέναντι στην Αγγλία, αλλά και για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου επέστρεψαν στην Ελλάδα και πλέον ετοιμάζονται για τον Κυριακάτικο (13/11/24) αγώνα ενάντια στην Ιρλανδία. 

Ο Γιαννούλης που ήταν εκ των διακριθέντων στο παιχνίδι ανέφερε πως παρά την σπουδαία νίκη απέναντι στην Αγγλία, οι Έλληνες διεθνείς δεν μπόρεσαν να χαρούν το αποτέλεσμα, γιατί οι σκέψεις όλων ήταν στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της Άουγκσμπουργκ ανέφερε χαρακτηριστικά πώς ακόμη εντός της ομάδας δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει.

«Ήταν μια μέρα θλίψης πριν από το ματς, ακόμα και τώρα. Είμαστε χαρούμενοι αλλά μόνο για λίγα λεπτά, χαρήκαμε για ένα λεπτό για την επιτυχία που καταφέραμε, αλλά μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ και πάλι πέσαμε.

Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα, όχι μόνο μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση αλλά όλα αυτά επισκιάστηκαν από τον θάνατο του Τζορτζ. Ούτε σήμερα έχουμε καταφέρει να το κατανοήσουμε.

Ήταν κάτι πολύ δύσκολο ακόμη και τώρα δεν έχουμε ηρεμήσει. Μιλήσαμε μεταξύ μας, νομίζω ότι αυτό δούλεψε, αλλά όταν έληξε το παιχνίδι πολλοί από εμάς λυγίσαμε, κρατούσαμε μέσα μας πολλά συναισθήματα αυτές τις δύο μέρες.

Πρέπει να κερδίσουμε την Ιρλανδία για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την πρώτη θέση» ανέφερε ο αριστερός μπακ – χαφ της Εθνικής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις