Σάββατο, 12 Οκτ.
28oC Αθήνα

Χειροπέδες σε εγγονό πρώην υπουργού για επίθεση σε βάρος 15χρονου

Χειροπέδες σε εγγονό πρώην υπουργού για επίθεση σε βάρος 15χρονου

Εγγονός γνωστού πρώην υπουργού, επιτέθηκε και λήστεψε με την παρέα του, έναν 15χρονο και 19χρονο για να τους αρπάξουν 5 ευρώ!

Το αδιανόητο συμβάν με πρωταγωνιστές την παρέα των τεσσάρων, σημειώθηκε χθες Παρασκευή (11.10.2024) αργά το βράδυ, με τους δράστες να συλλαμβάνονται από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και να οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ, όταν τα δυο θύματα πλησίασαν έξω από το Mall μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ και τους ανέφεραν πως διερχόμενοι από το άλσος Συγγρού, ομάδα νεαρών οι οποίοι καθόντουσαν σε κιόσκι, τους προσέγγισαν και με απειλή γυάλινου μπουκαλιού τους ζήτησαν να τους δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους, αφαιρώντας τελικά, τρία με πέντε ευρώ.

Οι αστυνομικοί αμέσως κινητοποιήθηκαν και έχοντας οδηγό τις περιγραφές των δύο παιδιών, κινήθηκαν προς την περιοχή της Κηφισιάς.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα στο Άλσος στην Πλατεία Πλατάνων, κατάφεραν να εντοπίσουν το κουαρτέτο των «αμούστακων» ληστών, τον 15χρονο εγγονό γνωστού πρώην υπουργού, έναν 18χρονο με τον 14χρονο αδερφό του και έναν 18χρονο και να τους οδηγήσουν στο Τμήμα Ασφαλείας της Κηφισιάς.

Οι παθόντες από κοινού με τους κηδεμόνες τους αναγνώρισαν τους δυο από τους δράστες, ανάμεσά τους και τον εγγονό του τέως υπουργού, οι οποίοι μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους συνελήφθησαν και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις