Σάββατο, 12 Οκτ.
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με σορούς δυο ηλικιωμένων σε μονοκατοικία – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με σορούς δυο ηλικιωμένων σε μονοκατοικία – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εντοπισμού, το μεσημέρι του Σαββάτου (12.10.2024) των σορών ζευγαριού σε μονοκατοικία στην οδό Καΐρη στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία της αστυνομίας το ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα, βρέθηκαν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Κλιμάκιο της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο ενώ για αυτοψία έχει ήδη μεταβεί στο σημείο και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται για ζευγάρι Βρετανών που ζούσαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρέπει να πέθανε πρώτα ο άντρας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο που είχε κλειστή την πόρτα και απ έξω απο την πόρτα βρέθηκαν τοποθετημένα διάφορα αντικείμενα, όπως μια κουβέρτα, ένα κάδρο και ένα τραπεζάκι.

Η γυναίκα βρέθηκε μπρούμυτα φορώντας μόνο τα εσώρουχα ενώ ο άνδρας ανάσκελα γυμνός.

«Ήταν μοναχικοί άνθρωποι»

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το ζευγάρι νεκρό, ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος περιέγραψε στο newsit.gr τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος: 

«Πήρα την αστυνομία χθες το απόγευμα, πέρασαν μου είπαν να καλέσω κλειδαρά, μπήκα σήμερα και τους βρήκα. Είδα πρώτα τη γυναίκα και κάλεσα την αστυνομία. Αυτός είχε πράγματα μπροστά του και δεν μπορούσαμε να φτάσουμε μέχρι εκεί. Κάλεσα την αστυνομία και ήρθαν», λέει και συμπληρώνει: «Ηταν μοναχικοί άνθρωποι, η γειτονιά είχε να τους δει δύο μήνες.  Από το 2015 μένουν στο σπίτι μου, εννιά χρόνια. Αυτός μου είχε πει ότι ήταν συνταξιούχος μηχανικός».

Οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβανομένης και της εγκληματικής ενέργειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις