Σάββατο, 12 Οκτ.
25oC Αθήνα

Παυλίδης: Κάναμε κατάθεση ψυχής για τον Μπάλντοκ, πρέπει να εξαργυρώσουμε με Ιρλανδία ό,τι έγινε στην Αγγλία

Παυλίδης: Κάναμε κατάθεση ψυχής για τον Μπάλντοκ, πρέπει να εξαργυρώσουμε με Ιρλανδία ό,τι έγινε στην Αγγλία

Ο Βαγγέλης Παυλίδης εκπροσώπησε τους παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του Ελλάδα – Ιρλανδία και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Τζορτζ Μπάλντοκ και στη νίκη -αλλά και την εμφάνιση- της γαλανόλευκης απέναντι στην Αγγλία.

Πέραν του αποτελέσματος κάναμε καλή εμφάνιση και μέσα μας χαρήκαμε γιατί την κάναμε για τον Γιώργο” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Παυλίδης, ενώ για το ματς με την Ιρλανδία, τόνισε πως οι διεθνείς είναι συγκεντρωμένοι σε αυτή την αναμέτρηση και θα ψάξουν να “εξαργυρώσουν” το αποτέλεσμα του ματς στην Αγγλία.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μίλησε…

Για το ματς με την Αγγλία και το διήμερο μετά τον θάνατο του Μπάλντοκ: «Η αλήθεια είναι ότι όλο το διήμερο ήταν πάνω κάτω στα συναισθήματα. Έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε, ήταν δύσκολο για την ομάδα και την Ελλάδα. Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να παίξουμε τον αγώνα. Έπρεπε να παίξουμε για τον Γιώργο και να καταθέσουμε την ψυχή μας. Πέραν του αποτελέσματος κάναμε καλή εμφάνιση και μέσα μας χαρήκαμε γιατί την κάναμε για τον Γιώργο. Δεν μπορούσαμε να δείξουμε τι νιώθουμε γιατί δεν ξέραμε τη νιώθουμε. Πρέπει να βάλουμε τα κομμάτια στη σειρά γιατί έτσι είναι η ζωή και πρέπει να προχωρήσουμε».

Για το ματς με την Ιρλανδία: «Πιστεύω είναι μία καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Τα δίνει όλα και οι παίκτες τρέχουν και μαρκάρουν. Στα προηγούμενα ματς είχαμε θετικά αποτελέσματα και αυτό ψάχνουμε τώρα, για να εξαργυρώσουμε ότι έγινε στην Αγγλία».

Για το πόσο σπουδαίο είναι να έχει τόσους μεγάλους επιθετικούς η Εθνική: «Σίγουρα όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι σε πολλές θέσεις έχουμε ποικιλία παικτών και για αυτό δείχνει καλό πρόσωπο η ομάδα. Είμαστε ένα δυνατό σύνολο παικτών».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις