Κυριακή, 13 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ιωάννα Τούνη: «Με κούρασε και έχω αρχίσει να θυμώνω μαζί της»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ιωάννα Τούνη: «Με κούρασε και έχω αρχίσει να θυμώνω μαζί της»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε μεταξύ άλλων τις αντιδράσεις για την Ιωάννα Τούνη, μετά τις επιθέσεις της influencer, στα πάνελ των πρωινών εκπομπών.

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έδωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που έχει θυμώσει με την Ιωάννα Τούνη.

«Στην τηλεόραση υπάρχει έλλειψη αλήθειας» σημειώνει χαρακτηριστικά και αμέσως μετά απαντάει σε ερώτηση για τον Τριαντάφυλλο: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά, δικαίως. Επειδή οι καλλιτέχνες περνούν διάφορες περιόδους που μπορεί να μην έχουν την τύχη εκείνη την εποχή να είναι στα πράγματα, όταν επανέρχονται θέλουν να τους αναγνωριστεί αυτό που έχουν πετύχει παλαιότερα.

Δεν είναι ευχάριστο να ταυτίζουν κάποιον ως άνθρωπο του ριάλιτι. Δεν είναι άφωνος, μου άρεσε και ως παρουσιαστής».

Για την Ιωάννα Τούνη αναφέρει: «Βλέπω ότι συνεχώς κάτι της συμβαίνει. Αυτό με έχει κουράσει και βαριέμαι. Δεν είχα θυμώσει, τώρα έχω αρχίσει και θυμώνω όμως». Ο ίδιος μίλησε και για τον Γιώργο Νταλάρα και τον Γιάννη Πλούταρχο.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός είχε πάρει θέση προ ημερών και στις επιθέσεις που δεχόταν ο Μάρκος Σεφερλής, αναφορικά με ένα σκετς σε θεατρική του παράσταση: «Ο Μάρκος κάνει πλάκα με την ομοφυλοφιλία, αυτό έκανε πάντα, και σε ένα κοινό αρέσει και το επικροτεί. Είναι αυτό που έλεγα πάντα ότι δεν έχει απελευθερωθεί και δεν έχει αποδεχτεί 100% η κοινωνία τα πράγματα που νομίζουμε ότι έχει αποδεχτεί»

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις