Κυριακή, 13 Οκτ.
26oC Αθήνα

Δώρα Αναγνωστοπούλου για ρεπορτάζ μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

Δώρα Αναγνωστοπούλου για ρεπορτάζ μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ρωτήθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσε ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Mega, Δώρα Αναγνωστοπούλου ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!». «Πιστεύω πως οι δημοσιογράφοι έχουμε έναν ρόλο και αυτός είναι να ελέγχουμε την εξουσία. Δεν είναι για όλους το ίδιο. Δεν μπορεί όλοι να το κάνουν με την ίδια αυταπάρνηση που το κάνουν κάποιοι άλλοι, δεν μπορείς να μιλήσεις για έναν κλάδο γενικά. Εγώ μπορώ να πω είναι ότι είναι κάτι που το προσπαθώ και το κάνω και θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν»

Αναφορικά με την αντιμετώπιση του κλάδου στο θέμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και στην διαχείριση κάποιων εκπομπών σε θέματα που αφορούσαν στην προσωπική ζωή του άτυχου ποδοσφαιριστή και η παρουσίαση των οποίων προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση δημοσιογράφων αλλά και απλού κόσμου, η Δώρα Αναγνωστοπούλου τόνισε πως: «σαφώς και διαφωνώ με αυτό που έγινε. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ιδίως στο πένθος.

Δεν μπορεί να θέλει κανένας και να επιδιώκει να κάνει τηλεθέαση με αυτή την κατάσταση. Και ο ίδιος ο Γ. Λιάγκας το παραδέχθηκε και απολογήθηκε και αποδοκιμάστηκε η πράξη του. Δεν έχει τύχει στην δουλειά μου να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να σου καταλογίσει κάποιος κάτι συνήθως σε ένα δελτίο ειδήσεων».

Για την πολιτική κατάσταση και τον αποκλεισμό του Στ. Κασσελάκη από την υποψηφιότητά για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι κρίμα που δεν υπάρχει αξ. αντιπολίτευση με την δυνατότητα κυβενησιμότητας. Ως δημοσιογράφος θεωρώ πως, Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ένα κόμμα που στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα μπορέσει να διεκδικήσει την εξουσία. Ελπίζω για λόγους δημοκρατίας να αλλάξει αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχει στιβαρή αξ. αντιπολίτευση», σημείωσε.

Για το θέμα της woke κουλτούρας, θέμα το οποίο θα πραγματευθεί στην πρώτη εκπομπή για φέτος το MEGA STORIES, η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέφερε πως, «ήταν ένα θέμα που μας ιγκρίγκαρε εδώ και καιρό με τους συνεργάτες μου. Χρησιμοποιείται πολύ η ατζέντα της woke ή κουλτούρα. Έχουμε μιλήσει με υπέρμαχους αλλά και πολέμιους της woke κουλτούρας. Έχει πού ενδιαφέρον, είναι μία πολιτική συζήτηση. Είναι μια διελκυστίνδα αυτό το θέμα».

Media Τελευταίες ειδήσεις