Δευτέρα, 14 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ελλάδα – Ιρλανδία: Με Χατζηδιάκο η ενδεκάδα της γαλανόλευκης

Ελλάδα – Ιρλανδία: Με Χατζηδιάκο η ενδεκάδα της γαλανόλευκης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ιρλανδία (21:45, ALPHA, NOVASPORTS PRIME) στο Φάληρο για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Ιρλανδία και θέλει να κάνει το 4/4 στον όμιλο της στο Nations League, παραμένοντας μόνη στην κορυφή του ομίλου.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστή την ενδεκάδα της γαλανόλευκης. Η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με την Αγγλία, είναι η παρουσία του Χατζηδιάκου αντί του τιμωρημένου Κουλιεράκη.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Κωνσταντίνο Μαυροπάνο – Παντελή Χατζηδιάκο μπροστά του και τους Λάζαρο Ρότα, Δημήτρη Γιαννούλη στα άκρα, δεξιά και αριστερά.

Οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Μανώλης Σιώπης αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, με τον Τάσο Μπακασέτα μπροστά τους, σε ρόλο δεκαριού.

Οι Χρήστος Τζόλης και Γιώργος Μασούρας παίζουν στα άκρα της επίθεσης, με τον Βαγγέλη Παυλίδη κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης, Παυλίδης.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ντόη, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβιάνης, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος, Τσιμίκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις