Δευτέρα, 14 Οκτ.
24oC Αθήνα

Καίτη Φίνου: Ήμουν πρωταγωνίστρια, όχι μια ηθοποιός ούτε απλά η παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη

Καίτη Φίνου: Ήμουν πρωταγωνίστρια, όχι μια ηθοποιός ούτε απλά η παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη

“Έγινα πρωταγωνίστρια, έκανα αυτό που ήθελα, άσχετα αν δεν ήταν στο είδος του θεάτρου που αγαπούσα” δήλωσε η Καίτη Φίνου.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Φίνου στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε για το πόσο θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Σας πικραίνει ότι δεν βρίσκεστε στην τηλεόραση, παρότι γίνονται αρκετά σίριαλ ξανά;

Θα σου πω την αλήθεια, παρότι θα πουν ότι πάλι μιζεριάζω και κλαίγομαι. Δεν έχω μιζεριάζει όμως ούτε κλάψει ποτέ στη ζωή. Λοιπόν, ναι, θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση για οικονομικούς λόγους και να κάνω έναν ωραίο ρόλο, ο οποίος δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μεγάλος ή μικρός γιατί πια δεν έχω τέτοιο ψώνιο. Εξάλλου ήμουν πρωταγωνίστρια, όχι μια ηθοποιός ούτε απλά η παρτενέρ του Στάθη Ψάλτη.

Όπως ήταν η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ, έτσι ήταν ο Ψάλτης και η Φίνου. Έγινα πρωταγωνίστρια, έκανα αυτό που ήθελα, άσχετα αν δεν ήταν στο είδος του θεάτρου που αγαπούσα. Πλέον τα έχω γευτεί όλα. Τηλεόραση θα έκανα αν ήταν ένας καλός ρόλος και ας ήταν μικρός. Να λες 5 κουβέντες και να αναρωτιούνται τι θα πεις στο επόμενο επεισόδιο. Χτύπησα πόρτες και έστειλα και μηνύματα όταν άρχισαν να ξαναγίνονται τα σίριαλ, αλλά όλοι μου απαντούσαν «ναι θα δούμε» και στο τέλος τίποτα. Πια δεν εμπιστεύομαι κανέναν και έχω σταματήσει να ασχολούμαι.

Περίεργο αυτό; 

Αυτό μου λέει και ο κόσμος που παρακολουθεί τα live μου στο Tik Tok. «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί». Μπορεί να έχει μείνει η στάμπα των ’80s, δεν γνωρίζω πραγματικά. Πάντως ξέρω ότι έχει πέσει το όνομα μου στο τραπέζι για να συμμετάσχω σε αρκετά θεατρικά έργα και έχουν πει «αν παίξει αυτή, εμείς δεν παίζουμε».

Media Τελευταίες ειδήσεις