Δευτέρα, 14 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ο Τάσος Μπακασέτας σκαρφάλωσε στην 9η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας

Ο Τάσος Μπακασέτας σκαρφάλωσε στην 9η θέση των σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Τάσος Μπακασέτας με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ιρλανδία έφτασε τα 16 με την Εθνική Ελλάδας και ανέβηκε στην 9η θέση των σκόρερ στην ιστορία της «γαλανόλευκης». Οι παίκτες που «κυνηγάει» και η κορυφή που μοιάζει απλησίαστη.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας ο Τάσος Μπακασέτας! Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είχε ένα γκολ στη νίκη της «γαλανόλευκης» με 2-0 απέναντι στην Ιρλανδία, με τον ίδιο να ανεβαίνει και άλλο στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο «Μπάκα» ο οποίος αφιέρωσε το τέρμα του στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ, μετράει πλέον 16 με το εθνόσημο στο στήθος, όσα έχει και ο Παναγιώτης Τσαλουχίδης.

Παράλληλα ο μέσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται 1 γκολ πίσω από τους Ντέμη Νικολαΐδη και Κώστα Μήτρογλου οι οποίοι έχουν σκοράρει 17 φορές με την Εθνική ομάδα. Κάτι που σημαίνει πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά πιθανό να φτάσει τους δυο παίκτες στην 8η θέση και γιατί όχι να τους προσπεράσει.

Ωστόσο θα πρέπει να σκοράρει κατά ριπάς για να φτάσει τα «ιερά τέρατα» που βρίσκονται στην πρώτη 5αδα, καθώς εκεί συναντάμε τους Μίμη Παπαϊωάννου (21), Δημήτρη Σαραβάκο (22), Φάνη Γκέκα (24), Άγγελο Χαριστέα (25) και Νίκο Αναστόπουλο (29).

Ο Μπακασέτας ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ελλάδας τον Ιούνιο του 2016, έχει αγωνιστεί σε 71 παιχνίδια με την φανέλα της «γαλανόλευκης».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις