Δευτέρα, 14 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε κάρτες και χάνει το Ελλάδα – Αγγλία

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε κάρτες και χάνει το Ελλάδα – Αγγλία

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε κάρτες στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ιρλανδία, με αποτέλεσμα ο 30χρονος μέσος να χάσει το επόμενο παιχνίδι της «γαλανόλευκης» με αντίπαλο την Αγγλία στο ΟΑΚΑ.

Η Εθνική Ελλάδας λύγισε και την Ιρλανδία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει το 4/4 στον όμιλο της για το Nations League. Ωστόσο από το παιχνίδι υπήρξαν και απώλειες, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε κάρτες.

Ο διεθνής μέσος βρισκόταν στο όριο και με την κίτρινη που αντίκρισε στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς, θα αναγκαστεί να εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής για τον επόμενο αγώνα της Εθνικής. Αυτός είναι προγραμματισμένος για τις 14 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Αγγλία, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Καλίτζ να αναγκάζεται να απουσιάζει από το σπουδαίο παιχνίδι.

Κάπως έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα δίχως το βασικό του αμυντικό χαφ, με τον Σέρβο τεχνικό να καλείται να καλύψει τη θέση με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις