Δευτέρα, 14 Οκτ.
26oC Αθήνα

Ιταλία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι με το Iσραήλ – Θα πραγματοποιεί πορεία για την Παλαιστίνη πριν τον αγώνα

Ιταλία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι με το Iσραήλ – Θα πραγματοποιεί πορεία για την Παλαιστίνη πριν τον αγώνα

Ο αγώνας Ιταλία – Ισραήλ για την 4η αγωνιστική του Nations League θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με αστυνομία να φυλάει το ξενοδοχείο που μένουν οι παίκτες των φιλοξενούμενων. Πορεία υπέρ της Παλαιστίνης έχει προγραμματιστεί πριν από την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ιταλία και το Ισραήλ για το Nations League μπορεί να μην έχει τόσο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι φόβοι για επεισόδια είναι μεγάλοι.

Η αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για τις 21:45 και θα γίνει στο «Friuli» του Ούντινε, θα έχει πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας και ενδελεχείς ελέγχους στους οπαδούς πριν μπουν στο γήπεδο.

Και αυτό διότι νωρίτερα στην πόλη είναι προγραμματισμένη διαδήλωση συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό, στην οποία αναμένεται να πάρουν μέρος χιλιάδες άτομα. Οι υπεύθυνοι της αστυνομίας και της νομαρχίας της πόλης άφησαν να διαρρεύσει ότι εδώ και πολλές ημέρες πραγματοποιούνται αυστηρότατοι έλεγχοι για να περιοριστεί η πιθανότητα να υπάρξουν βίαιες παρεκτροπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει η Εθνική του Ισραήλ, υπάρχει ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, προκειμένου να εγγυηθεί στη φιλοξενούμενη ομάδα, ομαλή διαμονή.

«Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε το ματς αυτό, με την ελπίδα να καταφέρουμε να πείσουμε κάποιους ανθρώπους. Πιστεύω ότι πολλοί Ισραηλινοί δεν θέλουν τον πόλεμο και εμείς πρέπει να παίξουμε μαζί τους.

Πρέπει να πείσουμε και άλλους ότι η όλη αυτή ιστορία πρέπει να σταματήσει» ανέφερε ο προπονητής της Ιταλίας Λουτσιάνο Σπαλέτι πριν από το παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις